Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Budgetverantwoording | G-vloeren.nl

Budgetverantwoording; volledige transparant werken

G-vloeren staat voor kwaliteit in de ruimste zin van het woord. Dit geldt allereerst voor de hoogkwalitatieve en innoverende kunststof maatwerk vloersystemen die geappliceerd worden en die voldoen aan de strengste eisen. Maar minstens zo belangrijk voor het management van onze opdrachtgevers is te weten volgens welke tijdsplanning en budget de kunststof vloeren van G-vloeren totstandkomen. Bij grootschalige projecten is het daarom bij G-vloeren een gewoonte, dat u gedurende het gehele project wordt bijgestaan door een persoonlijke projectmanager. Van uw projectmanager kunt u naast een wekelijkse status rapportage, gedetailleerde tijdsplanning en eventueel een presentatie over onze personele organisatie ook een uitgebreid honorarium verwachten. Door uw project onder te verdelen in compacte onderdelen wordt voor u transparant waar u voor betaalt.

Deze transparantie delen wij graag met u voor de start van uw project. Een duidelijke, specificatie van geplande materiaalkosten en arbeidsuren vermelden wij alvorens u uw beslissing gemaakt heeft. U kunt er op vertrouwen, dat uw factuur deze scope nooit overschrijdt. Wij staan u graag te woord om uw scope uitgebreid te verantwoorden, voor grotere projecten is het tevens mogelijk om een presentatie aan te vragen.


Budgetverantwoording van G-vloeren bevat:
  • Gespecificeerde en verantwoorde materiaalkosten
  • Een gedetailleerde tijdsplanning van uw project
  • Transparante en volledig aan te passen projectscope
  • Uitgaves inclusief bedragen en beschrijvingen
  • Een uitgebreide personele organisatie en verantwoording
  • Aannemers risico verklaring
  • Volledige transparantie in de doorberekende kosten
  • Volledige informatie over de te verwachten investeringskosten

Hiermee willen wij aan het management van onze opdrachtgevers kwalitatieve handvatten geven ten aanzien van de kosten en de verwachten tijdsduur van de werkzaamheden. Hierdoor zijn we gezamenlijk in staat binnen de gestelde budgetten te blijven.

G-vloeren Nieuws

20 juni 2017

G-vloeren legt goed belastbare EP troffelvloer aan bij filiaal Albert Heijn.

Albert Heijn filialen vindt u door heel Nederland. Het valt u misschien niet zo op, maar de winkels van deze bekende supermarktketen zien er altijd fris en schoon uit...

lees meer
2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike