Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Cementgebonden gietvloer 

Wat is een cementgebonden gietvloer?

Een cementgebonden gietvloer is een gietvloer op basis van natuurlijke mineralen en grondstoffen: snelhardend en snelhydraterend cement, kiezelzand,harsen en additieven. In plaats van epoxyharsen of polyurethaan als drager wordt een cementmengsel gebruikt, een mengsel dat veel vloeibaarder is dan regulier cement. De gietmassa is zelfnivellerend is kan snel worden aangebracht op een groot aantal m2. Een cementgebonden gietvloer is een zeer goed alternatief voor de reguliere zandcement dekvloeren die al decennia worden toegepast. Dit soort gietvloeren wordt ook wel 'woonbeton' genoemd. De cementgebonden gietvloer combineert de robuustheid van de traditionele zandcement dekvloer met de arbeidsbesparende voordelen van een zeer vloeibare mortelspecie. De gietvloer is snel aan te brengen, op te pompen en te verwerken met een zeer korte droogtijd. Een cementgebonden gietvloer kan zelfs tot een dikte van 80 mm worden toegepast en is daarom ook zeer geschikt voor renovatie of egalisatie van bestaande betonnen ondergronden of tegelvloeren. 

Wat is een milieuvriendelijke cementgebonden gietvloer?

Standaard wordt over een cementgebonden gietvloer een sealer of topcoating aangebracht. De gebruikte harsen in deze coating zijn bij de ECO-gietvloer afkomstig van hernieuwbare organische producten, waardoor de cementgebonden gietvloer dus met een milieuvriendelijke product kan worden afgewerkt. De cementgebonden ECO-gietvloer van G-vloeren kan in heel veel verschillende kleuren worden aangebracht. En dat maakt deze ECO-gietvloer inzetbaar voor allerlei ruimten, zowel voor woningen als utilitaire gebouwen. De vloer blijft kleurecht tot in lengte van jaren, is geheel naadloos en is bovendien zeer eenvoudig schoon te houden. Met een dweil en een beetje lauw water veegt u de vloer binnen korte tijd weer schoon. Vuil kan zich niet afzetten op de vloer en de toplaag is zeer slijtvast.   


Waarom kiezen voor een cementgebonden ECO-gietvloer van G-vloeren?
 • De cementgebonden ECO-gietvloeren van G-vloeren voldoen aan alle moderne kwaliteits- en milieurichtlijnen. 
 • Onze cementgebonden ECO-gietvloeren zijn geheel naadloos en slijtvast aan te brengen
 • Enorme keuze in kleuren en tinten, van 'betonlook' kleuren tot prachtige felle tinten
 • Vloerverwarming kan geheel in de ECO-gietvloer worden meegenomen
 • Groot aantal m2 snel af te werken, snelle droogtijd
 • Veelzijdige keuze in woonbeton coatings
 • Uitstekende druksterke (hoge belastbaarheid, ook voor zwaarder meubilair)
 • Aantrekkelijke kortingen voor particulieren, ondernemers, winkeliers en VVE's 
 • Professioneel applicatieteam met 15 jaar ervaring
 • Heldere garantievoorwaarden op kleurechtheid
 • Hoogwaardig design woonbeton van bewezen kwaliteit

G-vloeren Nieuws

15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer
24 februari 2016

Vloerbedekking

Waarom een kunststof vloerbedekking? Geen hoogpolig tapijt, maar een moderne superdunne en zeer duurzame vloerbedekking, is dat wat u zoekt? G-vloeren beschikt.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike