Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Coatingvloer

Coatingvloer voor wie van degelijk en modern houdt

Een coatingvloer geeft uw ruimte een moderne sfeer. Of het nu gaat om een kantoor, een fabrieksruimte of een modern ingericht huis, de coatingvloer trekt direct de aandacht. De vloer is mooi om te zien, degelijk en duurzaam. Een coatingvloer is bovendien hygiënisch en eenvoudig te reinigen.


Een coatingvloer is een prachtige vloer zonder nadelen

De coatingvloer is een zorgeloze vloer die zeer onderhoudsvriendelijk is, slijtvast en daardoor zeer duurzaam. De vloer heeft geen naden en u hebt geen last van vervelende vochtplekken. De coatingvloer is vochtbestendig.

Daarnaast kunt u de meest creatieve ideeën loslaten tijdens het ontwerpen van uw coatingvloer. De vloer heeft geen naden en u hebt geen last van vervelende vochtplekken. De coatingvloer is vochtbestendig.

Coatingvloer goedkoper dan gietvloeren

Een coatingvloer is iets dunner dan een gietvloer, daardoor is de prijs aantrekkelijker. Hij wordt vaak gebruikt als er minder strenge eisen aan een vloer worden gesteld. In de meeste gevallen voldoet een coatingvloer uitstekend voor een lichte tot halfzware belasting.

Voor meer specifieke informatie over een coatingvloer voor uw situatie

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, epoxyvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Goedkope gietvloer

G-vloeren Nieuws

2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer
15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike