Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxycoating

Epoxycoating biedt bescherming aan bijna elk vloeroppervlak

Door uw vloer te laten verzorgen met een epoxycoating, ontstaat een mooie gladde vloer. De epoxycoating kan op bijna elke bestaande egale vloer worden aangebracht. Er ontstaat een naadloos vloeroppervlak met een mooie kleur.

De epoxycoating is geschikt voor industrieel en commercieel gebruik maar kan ook thuis op de garagevloer worden aangebracht.


De epoxycoating is multifunctioneel en duurzaam

U vindt onze vloeren met epoxycoating in fabriekshallen, showrooms, parkeergarages, ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven, sportcentra en kantoren. Of u een nieuwe vloer een extra beschermlaag wilt geven, of uw bestaande vloer wilt vernieuwen, met de epoxycoating kunt u alle kanten op.

U kunt kiezen uit vele kleuren en kleurcombinaties. Door de toevoeging van kleine kleurvlokjes ontstaat een verrassend effect.

De epoxycoating maakt iedere vloer hygiƫnisch, veilig en prettig aanvoelend

Een vloer die is afgewerkt met epoxycoating is duurzaam in onderhoud, hygiƫnisch en veilig voor kinderen en dieren. Epoxycoating is bestand tegen vocht, vuil en zware vloeistoffen zoals olie.

Wilt u meer weten over epoxycoating

Voor alle informatie over epoxycoating kunt u zich vrijblijvend laten adviseren door de vloerspecialisten van G-vloeren. Of bezoek onze showroom voor inspiratie. Voor informatie en direct contact.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxyvloer, grindvloeren, epoxy gietvloer, epoxyvloeren, Pu gietvloer, Polyurethaan gietvloeren maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Epoxy coatingvloer

G-vloeren Nieuws

20 juni 2017

G-vloeren legt goed belastbare EP troffelvloer aan bij filiaal Albert Heijn.

Albert Heijn filialen vindt u door heel Nederland. Het valt u misschien niet zo op, maar de winkels van deze bekende supermarktketen zien er altijd fris en schoon uit...

lees meer
2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike