Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Garagevloer Coating

Garagevloer coating maakt van uw garage een extra leefruimte

Bent u op zoek naar een garagevloer coating voor uw garage, dan bent u bij G-Vloeren aan het juiste adres.

G-Vloeren levert niet alleen gedegen advies over het aanbrengen van een garagevloer coating, ook beschikken we over een ruime keuze op het gebied van de garagevloer coating.


Garagevloer duurzaam en mooi

Een garagevloer coating vormt een duurzame vloerbedekking van hoogwaardige kwaliteit. In een schuur of bedrijfsgarage verwacht je soliditeit, een efficiƫnte werkplaats, dat bestand is tegen weer en wind. Een garagevloer coating is in een dergelijk ruimte een verstandige keuze.

Garagevloer is in verschillende uitvoeringen leverbaar

Een garagevloer coating biedt u een krachtige ondergrond, dat G-Vloeren in verschillende uitvoeringen kan leveren. Of u nu een garagevloer coating wilt met een gladde afwerking of een ruwere variant, de garagevloer coating is gemakkelijk in onderhoud en kras vast.

Een garagevloer vraagt om deskundigadvies

Welke mogelijkheid u ook overweegt, G-Vloeren biedt u graag ondersteuning in het maken van uw keuze en het beantwoorden van vragen over de garagevloer coating.

Als u meer informatie wilt over de garagevloer coating, kunt u een kijkje nemen op onze website www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie garagevloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, epoxyvloeren, industriƫle vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Gietvloer Amsterdam

G-vloeren Nieuws

2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer
15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike