Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Polyurethaan Coatingvloer

Polyurethaan coatingvloer zeer geschikt voor woningen

Een polyurethaan coatingvloer is een aanwinst voor iedere woning. Met deze hard-elastische vloer voorkomt u bovendien het scheuren en werken vanuit de ondervloer. De polyurethaan coatingvloer is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor een al langer bestaande woning.


PU coatingvloer in vele variaties leverbaar en voor vele doeleinden geschikt

Veel winkels en bedrijven hebben de polyurethaan coatingvloer inmiddels al ontdekt. Een polyurethaan coatingvloer is namelijk oersterk, hygiënisch en gaat vele jaren mee. De polyurethaan coatingvloer van G-Vloeren blijft mooi en is enorm onderhoudsvriendelijk.

Polyurethaan coatingvloer biedt vele voordelen:
- Polyurethaan coatingvloer voelt zacht en warm aan
- Polyurethaan coatingvloer is eenvoudig te combineren met vloerverwarming
- Polyurethaan coatingvloer is goed geluiddempend
- Polyurethaan coatingvloer is kras en slijtvast en poriën dicht
- En de Polyurethaan coatingvloer is in alle kleuren verkrijgbaar!

Meer informatie over onze polyurethaan coatingvloer

Onze showroom met een uitgebreide collectie polyurethaan coatingvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, Pu gietvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

PU coatingvloer

G-vloeren Nieuws

20 juni 2017

G-vloeren legt goed belastbare EP troffelvloer aan bij filiaal Albert Heijn.

Albert Heijn filialen vindt u door heel Nederland. Het valt u misschien niet zo op, maar de winkels van deze bekende supermarktketen zien er altijd fris en schoon uit...

lees meer
2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike