Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Coatingvloeren | G-vloeren.nl

Coatingvloeren van G-vloeren een sieraad voor uw woning

Coatingvloeren van G-vloeren zijn niet alleen een sieraad voor iedere eigentijdse woning, maar dankzij de unieke eigenschappen van coatingvloeren dé ideale vloerbekleding voor elk dynamisch en hedendaags gezin. Want de hoogkwalitatieve coatingvloeren van G-vloeren zijn qua kleurstelling en uitvoering volledig op uw interieur af te stemmen waardoor de sfeer, ambiance en het wooncomfort significant zullen toenemen. Daarnaast zijn de naadloze hoogkwalitatieve coatingvloeren van G-vloeren stof- en vuilafstotend, slijtvast, vloeistofwerend en bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Bovendien zijn ze voor allergie patiënten een uitkomst, omdat coatingvloeren en gietvloeren anti-allergeen zijn.

Coatingvloeren zijn een goedkoop alternatief voor gietvloeren

Coatingvloeren beschikken over het algemeen over dezelfde bijzondere eigenschappen als gietvloeren. Het belangrijkste verschil tussen coatingvloeren en gietvloeren is de dikte van de vloer. Coatingvloeren zijn in de meeste gevallen niet dikker dan 1 millimeter. Dit levert als bijkomend voordeel op, dat bij coatingvloeren de ondergrond zichtbaar blijft hetgeen voor unieke patronen zorgt. Net als bij gietvloeren zijn de naadloze coatingvloeren duurzaam en uitstekend te appliceren op anhydriet gebonden, betonnen en cementen ondervloeren. De coatingvloeren van G-vloeren zijn samengesteld uit 1 of 2 componenten acrylaat, epoxy of polyurethaan die door een ervaren applicateur met een vlakspaan en een roller worden geappliceerd.

Coatingvloeren van G-vloeren zijn milieuvriendelijk

Bij G-vloeren speelt het milieu een belangrijke rol. Daarom heeft G-vloeren er voor gekozen om voor het appliceren van coatingvloeren uitsluitend biologische harsen te gebruiken. De coatingvloeren van G-vloeren kunnen op bijna elke ondergrond en in elke denkbare kleur geappliceerd worden. De perfecte vloerbekleding is bij G-vloeren dus mogelijk. Om het optimale resultaat met een coatingvloer te kunnen bereiken dient de ondergrond zo egaal mogelijk te zijn. En dat is altijd onze ambitie. Coatingvloeren van G-vloeren kunt u in en om de woning ook gebruiken voor balkons, antislip of een afwerklaag. En ten slotte. Coatingvloeren van G-vloeren zijn dankzij de gesloten structuur gemakkelijk in onderhoud, omdat zij geen vocht en vuil opnemen. Schoonheid en gebruiksgemak gaan bij de coatingvloeren van G-vloeren hand in hand.

G-vloeren Nieuws

15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer
24 februari 2016

Vloerbedekking

Waarom een kunststof vloerbedekking? Geen hoogpolig tapijt, maar een moderne superdunne en zeer duurzame vloerbedekking, is dat wat u zoekt? G-vloeren beschikt.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike