Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kunststof vloer

Kies een kunststof vloer op maat bij G-vloeren BV

G-vloeren BV is de vloerspecialist op het gebied van toepassing en applicatie van hoogwaardige en duurzame kunststof vloeren. Een kunststof vloer heeft binnenshuis significante voordelen ten opzichte van reguliere afwerkingen zoals laminaat, plavuizen of tegels. De naadloze applicatie, de uitstekende slijtvastheid en het eenvoudige en efficiënte onderhoud van een kunststof vloer spreken eigenlijk voor zich. Bij G-vloeren BV kunt u elke kunststof vloer geheel op maat bestellen. Afhankelijk van de ondergrond en de gewenste kleur en al uw overige wensen, kunnen wij u de meest optimale kunststof vloer aanraden.

Omdat de afwerking superdun aan te brengen is, wordt de kunststof vloer vaak ingezet om bestaande betonvloeren een nieuwe uiterlijk te geven. Anders gezegd, kunststof vloeren zijn zeer geschikt voor renovatieprojecten, voor de restyling van winkelvloeren en voor de inrichting van kantoren. Maar er zijn meer eigenschappen van de kunststof vloer, eigenschappen waar u normaal niet direct aan zou denken. Denk aan toepassingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen om een anti-allergeen oppervlak te krijgen dat vuil en bacteriën afstoot of denk aan bedrijven waar gewerkt wordt met gevoelige electronische apparatuur waar de kunststof vloer juist wordt ingezet om statische elektriciteit snel af te voeren. Het een paar voorbeelden om te illustreren dat een kunststof vloer meer kan zijn dan alleen een fraaie esthetische afwerking.

De esthetische kunststof vloer van polyurethaan

Een polyurethaan kunststof vloer is een naadloze afwerking die ontstaat door twee componenten samen te voegen. Polyurethaan wordt voor vele doeleinden gebruikt, vooral ook in de verfindustrie en voor de productie van lakken. Net als polyurethaan lakken is de PU kunststof vloer elastisch en watervast, kan deze in kleur worden aangemaakt door gebruik van pigmenten en geeft het kleur aan elke ruimte. De kunststof vloer van polyurethaan is in duizenden kleuren toe te passen en kan op hele creatieve manieren worden gebruikt. Door de toepassing van afbeeldingen of prints onder de topcoating kan een ruimte geheel op maat vorm worden gegeven en kunnen bijvoorbeeld logo's in de vloer worden meegenomen. Er bestaan in principe twee soorten PU kunststof vloeren, de aromatisch en de alifatische PU kunststof vloer. Deze laatste beschikt over grondstoffen die geen verbindingen aangaan met vloeistoffen en is een stuk UV-stabieler. Bij G-vloeren BV krijgt u dan ook 5 jaar garantie op de kunststof vloer van polyurethaan.

De extra sterke kunststof vloer van epoxy

Kunststof vloeren met als grondstof epoxy worden doorgaans gebruikt in industriële omgevingen waar veel wordt gewerkt met chemische vloeistoffen of waar een zeer hoge mechanische belasting voorkomt. Epoxy wordt nog steeds ingezet in de boten- en vliegtuigbouw om lichtgewicht composieten te vervaardigen. Een kunststof vloer van epoxy is stijf en scheurgevoeliger dan de kunststof vloer gemaakt van polyurethaan. Met dit type kunststof vloeren worden ook vloeistofdichte vloeren gemaakt ten behoeve van bodembescherming.

Kunststof vloeren

G-vloeren Nieuws

15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer
24 februari 2016

Vloerbedekking

Waarom een kunststof vloerbedekking? Geen hoogpolig tapijt, maar een moderne superdunne en zeer duurzame vloerbedekking, is dat wat u zoekt? G-vloeren beschikt.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike