Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
G-vloeren levert internationaal gietvloeren

G-vloeren gaat de grens over

Binnen de interieur designwereld zijn de kunststofvloeren van G-vloeren steeds meer een begrip aan het worden. Wij zijn er bijzonder trots op, dat op steeds grotere schaal de hoogkwalitatieve design vloeren van G-vloeren worden toegepast bij aansprekende- en spraakmakende projecten. Dit verklaart wellicht voor een belangrijk deel waarom het succes van G-vloeren in Nederland ook in het buitenland niet onopgemerkt is gebleven.

Intensieve contacten met Duitse aannemers en architecten hebben er toe geleid, dat G-vloeren is ingeschakeld voor een aantal grote opdrachten in Duitsland waaronder enkele gemeenschappelijke Europese projecten voor lokale- en regionale overheden. De hoge mate van tevredenheid van onze opdrachtgevers over de kwaliteit van onze design vloeren heeft er voor gezorgd, dat wij nieuwe contacten hebben kunnen leggen in andere Europese landen. Deze contacten hebben inmiddels voor nieuwe opdrachten binnen Europa gezorgd.

Om aan de toenemende vraag naar (design) kunststofvloeren uit het buitenland te kunnen voldoen heeft G-vloeren haar organisatie sterk uitgebreid met specialisten die just-in-time levering in het buitenland mogelijk maakt. Zo heeft G-vloeren de beschikking over een team vertalers, die een optimale communicatie garanderen en beschikt de buitenland divisie over een team projectontwikkelaars, applicateurs, technische en commerciële adviseurs die voor uw klaar staan en snel voor u kunnen handelen.

Waar u ook woont of werkt. G-vloeren kan voor u gegarandeerd de ideale hoogkwalitatieve maatwerk kunstofvloer leveren waarnaar u op zoek bent.

Bent u geïnteresseerd in één van onze design vloeren of bedrijfsvloeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op 020 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl