Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

PU vloeren

De voordelen van PU vloeren

In vergelijking tot andere vloerafwerkingen zijn PU (polyurethaan) vloeren een stuk onderhoudsvriendelijker, vloeistofdichter en langer te gebruiken. Ze zijn prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming en maken van elke ruimte een oase van licht en esthetische perfectie. Juist sfeer is met matte of glanzende PU vloeren heel goed te creƫren. G-vloeren BV biedt u een ruim assortiment PU vloeren in diverse kleuren en oppervlaktestructuren. Onze PU vloeren worden ondermeer uitgevoerd in combinatie met anti-slip coatings, kunnen aangelegd worden met speciale antistatische eigenschappen en zijn brandvertragend. De toepassingen van onze PU vloeren zijn werkelijk eindeloos. Dit type product wordt ingezet bij particulieren thuis maar ook aangebracht in kantoren, fabrieken en in publieke gebouwen. PU vloeren zijn elastischer en dus minder scheurgevoelig dan epoxy vloeren. PU vloeren worden superdun aangebracht over de ondergrond waarna een extra topcoating de vloer beschermt tegen UV-straling. Op onze nieuwste generatie alifatische PU vloeren krijgt u 5 jaar garantie op de kleurechtheid.

PU vloeren en toepassingen

Of het nu gaat om een sanitaire ruimte of een woon- of werkruimte, de voordelige eigenschappen van PU vloeren komen overal goed tot hun echt. PU vloeren kunnen ook dienen als de altijd onderhoudsvrije verkoopvloer in showrooms en winkels, of als vloeistofdichte vloeren bij bijvoorbeeld garagehouders of werkplaatsen. Andere toepassingen zoals in ziekenhuizen of publieke gebouwen maken PU vloeren inderdaad multifunctioneel en overal inzetbaar. PU vloeren komen tot stand door menging va twee componenten, de polyurethaan en een harder. Doordat de componenten tijdens uitharding een verbinding met elkaar aangaan, onstaat een ondoordringbare en waterdicht oppervlak. Het PU component van de vloer is opgebouwd uit pigmenten en vulstoffen, de pigmenten zorgen voor de uiteindelijke tint van de gietmassa. Elke PU vloer krijgt een toplaag of coating, deze is ook weer polyurethaan gebonden en kan transparant of in kleur worden toegepast. Deze coating beschermt PU vloeren ook tegen UV-straling.

Toepassing van topcoatings op onze PU vloeren

Na harding en droging van de gietmassa, wordt een coating over het oppervlak aangebracht. Deze toplaag bepaalt in hoge mate de krasbestendigheid, hardheid, waterafstotendheid en UV-stabiliteit van de PU vloer. Het is dan ook essentieel om een goede kwaliteit coating te gebruiken. Ook kunnen andere eigenschappen aan een coating worden toegevoegd. Anti-slip coatings krijgen wat extra korrelige additieven zodat de risico's op slippen worden geminimaliseerd. Onze coatings kunnen zowel in transparant, mat als in glansafwerking worden uitgevoerd.

Meer weten over PU vloeren van G-vloeren BV? Bespreek al uw wensen met onze technische adviseurs. Bel tijdens kantooruren met 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl

PU Coating

G-vloeren Nieuws

15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer
24 februari 2016

Vloerbedekking

Waarom een kunststof vloerbedekking? Geen hoogpolig tapijt, maar een moderne superdunne en zeer duurzame vloerbedekking, is dat wat u zoekt? G-vloeren beschikt.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike