Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxy Gietvloer

Een epoxy gietvloer is een vloer van hard kunststof die wordt uitgegoten over een dragende onderlaag. Oorspronkelijk werd de epoxy gietvloer toegepast in de industrie vooral in fabriekshallen.

Een epoxy gietvloer is namelijk goed bestand tegen vloeistoffen (waaronder zuren) en tegen slijtage en beschadigingen.

Epoxy gietvloer is sterker dan beton

De epoxy gietvloer heeft een hard oppervlak en is daardoor minder geschikt voor woningen. Eenmaal uitgehard is de epoxy gietvloer zeer stootvast. De sterkte ervan is twee maal zo groot als die van beton.

Een epoxy gietvloer kan in zijn natuurlijke hoogglans of als matte vloer worden afgeleverd. Omdat het materiaal gevoelig is voor verkleuring door zonlicht wordt de hoogglans epoxy gietvloer aangeraden.

Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Epoxy gietvloer heeft geen extra beschermlaag nodig

De hardheid van de epoxy gietvloer kent ook een nadeel. Een epoxy gietvloer is hierdoor namelijk minder flexibel dan bijvoorbeeld een polyurethaan gietvloer.

De stevigheid brengt wel met zich mee dat de epoxy gietvloer geen beschermlaag nodig heeft. Op die manier behoudt het materiaal zijn hoogglanzende voorkomen.

Voor meer specifieke informatie over een epoxy gietvloer

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer prijzen, vloercoating, gietvloeren, goedkope gietvloer, grindvloeren, Pu gietvloeren maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Epoxyvloer

G-vloeren Nieuws

20 juni 2017

G-vloeren legt goed belastbare EP troffelvloer aan bij filiaal Albert Heijn.

Albert Heijn filialen vindt u door heel Nederland. Het valt u misschien niet zo op, maar de winkels van deze bekende supermarktketen zien er altijd fris en schoon uit...

lees meer
2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike