Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

ESD-Vloer

ESD-vloer betekent Electro Static Discharge vloer.
In bedrijven waar elektrische apparatuur wordt gemaakt, is het noodzakelijk dat de statische elektriciteit die ontstaat op een veilige manier wordt afgevoerd. Een ontlading kan immers voor schade aan de apparatuur zorgen.

Een kunststof ESD-vloer voorkomt ongewenste ontladingen en zorgt voor een veilige afvoer ervan. ESD staat voor Electro Static Discharge.

Esd-vloer is een robuuste vloer met geleidende eigenschappen

In een ESD-vloer is elektrisch geleidend materiaal of koper verwerkt dat in contact staat met de aarde. De ESD-vloer voert de statische elektriciteit hierdoor op een gecontroleerde manier af.

Uiteraard is een epoxy ESD-vloer daarnaast goed bestand tegen beschadigingen en vloeistoffen. Ook van belasting door bijvoorbeeld heftrucks ondervindt de gegoten ESD-vloer geen schade.

ESD-vloer is hygiƫnisch en onderhoudsarm

De ESD-vloer is de perfecte vloer voor bedrijven die zijn gespecialiseerd in de productie van elektronica. Behalve sterk en antistatisch, is de gegoten ESD-vloer hygiƫnisch en onderhoudsarm en geeft deze uw bedrijfsvloer een strakke look.

Een ESD-vloer is bovendien duurzaam en van een hoge kwaliteit. Informatie over de ESD-vloer kunt u vinden op www.g-vloeren.nl.

Wilt u meer weten over onze prachtige ESD-vloer

Meer informatie over onze prachtige ESD-vloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie ESD-vloeren kunt u op afspraak bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxy coatingvloer, vloerverwarming, kunststofvloeren, betonlook vloer, siergrind, grindvloeren en vele andere vloeren voor professioneel en particulier gebruik.

Fabrieksvloer

G-vloeren Nieuws

2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer
15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike