Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

PU Gietvloer

De PU gietvloer is een andere benaming voor de polyurethaan gietvloer. De gietvloer die in eerste instantie werd ontwikkeld was geen PU gietvloer, maar een epoxy gietvloer.

Eigenlijk kan men de pu gietvloer dus als een opvolger hiervan beschouwen. Een groot verschil is dat het oppervlak van de pu gietvloer in tegenstelling tot de epoxy variant zacht en elastisch is.

Pu gietvloer voor uw woning of kantoor

Polyurethaan wordt onder andere ook gebruikt in autolakken. Net als autolak wordt de pu gietvloer gekenmerkt door zijn glans, waterafstotende werking, goede krasvastheid en flexibiliteit. De PU gietvloer werd eerst toegepast in de industrie.

Door zijn eigenschappen is de pu gietvloer in de afgelopen tien jaar ook populair geworden bij de designers en u ziet de PU gietvloer dan ook steeds vaker als vloerbedekking in woning of kantoor.

PU gietvloer verandert iedere vloer in een egale, naadloze vloer

De PU gietvloer wordt gegoten op een dragende onderlaag. Het resultaat is een egale, naadloze vloer die jaren mee gaat. Een PU gietvloer is ongeveer 3 millimeter dik en in diverse kleuren en afwerkingen verkrijgbaar.

Wilt u meer specifieke informatie over de PU gietvloer?

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam.
Telefoon: 020 - 846 36 94.
E-mail: info@g-vloeren.nl.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer prijzen, vloercoating, gietvloeren, goedkope gietvloer, grindvloeren, Pu gietvloeren maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Vloeistofdichte vloer

G-vloeren Nieuws

20 juni 2017

G-vloeren legt goed belastbare EP troffelvloer aan bij filiaal Albert Heijn.

Albert Heijn filialen vindt u door heel Nederland. Het valt u misschien niet zo op, maar de winkels van deze bekende supermarktketen zien er altijd fris en schoon uit...

lees meer
2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike