Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

PU Gietvloer

De PU gietvloer is een andere benaming voor de polyurethaan gietvloer. De gietvloer die in eerste instantie werd ontwikkeld was geen PU gietvloer, maar een epoxy gietvloer.

Eigenlijk kan men de pu gietvloer dus als een opvolger hiervan beschouwen. Een groot verschil is dat het oppervlak van de pu gietvloer in tegenstelling tot de epoxy variant zacht en elastisch is.

Pu gietvloer voor uw woning of kantoor

Polyurethaan wordt onder andere ook gebruikt in autolakken. Net als autolak wordt de pu gietvloer gekenmerkt door zijn glans, waterafstotende werking, goede krasvastheid en flexibiliteit. De PU gietvloer werd eerst toegepast in de industrie.

Door zijn eigenschappen is de pu gietvloer in de afgelopen tien jaar ook populair geworden bij de designers en u ziet de PU gietvloer dan ook steeds vaker als vloerbedekking in woning of kantoor.

PU gietvloer verandert iedere vloer in een egale, naadloze vloer

De PU gietvloer wordt gegoten op een dragende onderlaag. Het resultaat is een egale, naadloze vloer die jaren mee gaat. Een PU gietvloer is ongeveer 3 millimeter dik en in diverse kleuren en afwerkingen verkrijgbaar.

Wilt u meer specifieke informatie over de PU gietvloer?

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam.
Telefoon: 020 - 846 36 94.
E-mail: info@g-vloeren.nl.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer prijzen, vloercoating, gietvloeren, goedkope gietvloer, grindvloeren, Pu gietvloeren maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Vloeistofdichte vloer

G-vloeren Nieuws

2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer
15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike