Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxyvloeren

G-vloeren maakt duurzame vloeren van kunststof. Onze epoxyvloeren worden gegoten met als resultaat naadloze en perfect gladde vloeren. De degelijke Epoxyvloeren zijn ideaal voor fabriekshallen, bouwmarkten, opslagplaatsen en garages, ook vindt u epoxyvloeren in veel openbare ruimtes.

Epoxyvloeren bieden veel voordelen

De naadloze en slijtvaste epoxyvloeren van G-vloeren zijn honderd procent waterdicht. De hygiƫnische epoxyvloeren zijn makkelijk te onderhouden. De vloeren zijn bijzonder sterk en kunnen zonder problemen zwaar belast worden. De epoxyvloeren zijn in iedere gewenste kleurcombinatie verkrijgbaar, waardoor de vloeren bijdragen aan de juiste uitstraling van uw bedrijf.

De Epoxyvloeren van G-vloeren worden geleverd in de volgende uitvoeringen:
- Epoxyvloeren in Antislip uitvoering
- Epoxyvloeren in een elektrisch geleidende uitvoering (ESD)
- Epoxyvloeren speciaal ontwikkeld voor de industrie

Epoxyvloeren gegoten door G-Vloeren is echt Maatwerk

G-vloeren geeft u persoonlijk advies over de Epoxyvloeren die het beste passen op uw werkvloer. Zij kunnen u ook bijstaan bij het selecteren van de juiste kleuren en structuren en eventueel adviseren bij het al dan niet aanbrengen van logo's voor de nieuwe epoxyvloeren.

Meer informatie over epoxyvloeren

Wilt u meer informatie over onze epoxyvloeren?
U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Ook kunt u onze showroom bezoeken Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, epoxyvloer, betonlook vloer, epoxy coatingvloer, epoxy gietvloer maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Epoxy vloeren

G-vloeren Nieuws

20 juni 2017

G-vloeren legt goed belastbare EP troffelvloer aan bij filiaal Albert Heijn.

Albert Heijn filialen vindt u door heel Nederland. Het valt u misschien niet zo op, maar de winkels van deze bekende supermarktketen zien er altijd fris en schoon uit...

lees meer
2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike