Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxyvloeren

G-vloeren maakt duurzame vloeren van kunststof. Onze epoxyvloeren worden gegoten met als resultaat naadloze en perfect gladde vloeren. De degelijke Epoxyvloeren zijn ideaal voor fabriekshallen, bouwmarkten, opslagplaatsen en garages, ook vindt u epoxyvloeren in veel openbare ruimtes.

Epoxyvloeren bieden veel voordelen

De naadloze en slijtvaste epoxyvloeren van G-vloeren zijn honderd procent waterdicht. De hygiƫnische epoxyvloeren zijn makkelijk te onderhouden. De vloeren zijn bijzonder sterk en kunnen zonder problemen zwaar belast worden. De epoxyvloeren zijn in iedere gewenste kleurcombinatie verkrijgbaar, waardoor de vloeren bijdragen aan de juiste uitstraling van uw bedrijf.

De Epoxyvloeren van G-vloeren worden geleverd in de volgende uitvoeringen:
- Epoxyvloeren in Antislip uitvoering
- Epoxyvloeren in een elektrisch geleidende uitvoering (ESD)
- Epoxyvloeren speciaal ontwikkeld voor de industrie

Epoxyvloeren gegoten door G-Vloeren is echt Maatwerk

G-vloeren geeft u persoonlijk advies over de Epoxyvloeren die het beste passen op uw werkvloer. Zij kunnen u ook bijstaan bij het selecteren van de juiste kleuren en structuren en eventueel adviseren bij het al dan niet aanbrengen van logo's voor de nieuwe epoxyvloeren.

Meer informatie over epoxyvloeren

Wilt u meer informatie over onze epoxyvloeren?
U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Ook kunt u onze showroom bezoeken Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, epoxyvloer, betonlook vloer, epoxy coatingvloer, epoxy gietvloer maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Epoxy vloeren

G-vloeren Nieuws

15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer
24 februari 2016

Vloerbedekking

Waarom een kunststof vloerbedekking? Geen hoogpolig tapijt, maar een moderne superdunne en zeer duurzame vloerbedekking, is dat wat u zoekt? G-vloeren beschikt.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike