Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

MMA Vloer

De Mma vloer is een professionele kunststof vloer met een gladde afwerking. De PMMA binding van het kunststof zorgt voor een zeer korte droogtijd. In minder dan twee uur kunt u de Mma vloer weer gebruiken.

De Mma vloer is daarom geschikt voor vloeroppervlakten die constant in gebruik zijn. Denkt u aan trappenhuizen, gangen in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen, maar ook productiehallen met een continue productie proces en MKB bedrijven.

De Mma voldoet aan HACCP eisen

De Mma vloer is net als de gietvloer duurzaam en hygiƫnisch. Door gebruik te maken van kleur en kleurvlokken kan een decoratief uiterlijk aan de Mma vloer worden gegeven. De Mma vloer kan worden afgewerkt met een antislip toplaag.

De Mma vloer is poriƫn dicht, bestand tegen vocht en vuil en kan met een CUR 44 aanbeveling worden geleverd. Eventueel kan G-vloeren voor de Mma vloer de aanvraag van een PBV verklaring en certificering begeleiden.

Voor meer informatie en deskundig advies over de Mma vloer neemt u contact op met de vloerspecialist van G-vloeren.

Wilt u meer weten over de Mma vloer

Meer informatie over de Mma vloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie Mma vloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, grindvloer, betonlook gietvloer, epoxy coatingvloer, epoxy gietvloer. betoncoating maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Polyurethaan gietvloeren

G-vloeren Nieuws

2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer
15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike