Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Siergrind

G-Vloeren is vindingrijk op het gebied van siergrind. Wij bieden ruime keus in verschillende soorten siergrind en we geven u graag een vakkundig advies over welke soort siergrind het meest geschikt is in uw ruimte.

Siergrind erg functioneel en net zo comfortabel als een luxe vloerbedekking

Siergrind is een soort vloerbedekking, dat bestaat uit grind en een verlijmde coating, dat zorgt voor een fijne afwerking en een fraaie u itstraling in uw interieur.

Een siergrind vloer is duurzaam en kan daarom goed worden toegepast in openbare ruimtes die intensief worden gebruikt. Vanwege de professionele uitstraling is een siergrind vloerbedekking ook geschikt in showrooms en op beurzen.

Siergrind is overal toepasbaar

Siergrind komt daarom niet alleen goed tot zijn recht in een kantoorpand of bedrijfsruimte, ook in woonruimte of badkamer biedt een siergrind vloerbedekking alles wat u van een vloer verlangt.

Meer informatie en handige tips over verschillende siergrind soorten

Kortom, siergrind biedt diverse mogelijkheden in de particuliere en zakelijke sector. Wij zijn u graag van dienst bij het beantwoorden van uw vragen en het verstrekken van advies. Voor meer informatie over siergrind als vloerbedekking, verwijzen wij u graag door naar onze website www.g-vloeren.nl.

Of brengt u een bezoekje aan onze showroom. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.
E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact opnemen.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, grindvloer, betonlook vloer, epoxy coatingvloer, epoxy gietvloer maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Troffelvloer

G-vloeren Nieuws

2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer
15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike