Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Troffelvloer

Een troffelvloer, van oorsprong een industriële vloer, is enorm sterk en ideaal voor natte ruimtes. Dit is een van de redenen waarom de troffelvloer een enorme opmars heeft gemaakt. De troffelvloer is zeer populair geworden voor gebruik in commerciële panden en woonhuizen.


Een troffelvloer is een erg decoratieve vloer

Een troffelvloer bestaat uit een speciale compositie van kwartskorrels en epoxy harsen. Door de troffelvloer in één kleur te laten gieten, wordt een minimalistisch vloeroppervlak gecreëerd. U ontwerpt uw eigen vloer door te spelen met verschillende kleuren kwartskorrels.

Een troffelvloer met een nostalgisch granieten uiterlijk, een rustig eindresultaat door gebruik van natuurtinten of een mozaïek van kleuren? Alles is mogelijk. De troffelvloer is naadloos, duurzaam, veelzijdig en kan in elke ruimte worden toegepast.

Troffelvloer is onderhoudsvriendelijk dus weinig kans voor vocht en vuil

Door de speciale topcoating, die zelfs bestand is tegen chemicaliën, is een troffelvloer ideaal voor fabriekshallen en commercieel gebruik. Het gebruik van de boenmachine is geen probleem. Privé is de troffelvloer zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken, badkamer en garage.

Wilt u meer weten over de troffelvloer

Meer informatie over de troffelvloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie troffelvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl

Wij leveren ook een kunststofvloer, antislip coating, betoncoating, woningvloer, vloerverwarming, epoxyvloer, coating betonvloer, en vele andere mogelijkheden.

Troffelvloeren

G-vloeren Nieuws

20 juni 2017

G-vloeren legt goed belastbare EP troffelvloer aan bij filiaal Albert Heijn.

Albert Heijn filialen vindt u door heel Nederland. Het valt u misschien niet zo op, maar de winkels van deze bekende supermarktketen zien er altijd fris en schoon uit...

lees meer
2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike