Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonvloer coating

Gedegen expertise voor elke toepassing betonvloer coating

G-vloeren BV verduurzaamt en beschermt al ruim 15 jaar betonvloeren met hoogwaardige coatings en uitgebalanceerde coatingsystemen. Of u nu een fabrieksvloer wilt laten voorzien van een vloeistofdichte coating of een winkelvloer wilt laten opknappen door middel van een alifatische PU coating, wij beschikken over de nodige knowhow om elke vloer op maat te beschermen en kleur te geven. Wij bieden u een ruime keuze uit vele varianten polyurethaan en epoxy coatings, geschikt voor allerlei ruimten met diverse toepassingen zoals antistatische betonvloeren of anti-slip betonvloeren. Onze coatings hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen wat betreft kwaliteit, duurzaamheid, mechanische- en chemische belastbaarheid.

Polyurethaan betonvloer coatings van G-vloeren

Polyurethaan betonvloer coatings worden vooral gebruikt om betonvloeren van een nieuwe beschermende én esthetische afwerklaag te voorzien. Deze zogenaamde rolcoatings worden naadloos en extreem dun aangebracht waardoor preparatie van de ondergrond zeer belangrijk is voor de uiteindelijke spiegelgladde afwerking. Polyurethaan betonvloer coatings van G-vloeren worden toegepast in:

  • Woningen - PU betonvloer coatings voor badkamervloeren, het afwerken van betonvloeren in natte cellen, woon- en slaapkamers alsmede keukens
  • Kantoren - Design betonvloer coatings zijn zeer sfeerbepalend en kunnen in elke kleur (RAL, Sikkens) worden aangebracht over elke bestaande of nieuwe betonvloer
  • Winkels, retailers - PU betonvloer coatings voor showrooms en verkoopvloeren, zowel in transparant als in kleur. Afbeeldingen en logo's kunnen eventueel onder de betonvloer coating worden aangebracht.
  • Publieke gebouwen - onze PU betonvloer coatings worden toegepast in gemeentehuizen, zwembaden en andere publieke gebouwen.

Epoxy betonvloer coatings van G-vloeren

Betonvloer coatings voor industriële toepassingen hebben iets extra's nodig en meestal is een hoogwaardige epoxy coating het enige coatingproduct dat alle eisen tegemoet kan komen. Dit type coatingsystemen moet bestand zijn tegen extreme mechanische en chemische belastingen en moeten soms fungeren als bodembeschermer (denk aan garagehouders of de chemie). Ook het neutraliseren van statische elektriciteit of het gebruiksveiliger maken van de betonvloer kan een eis zijn die aan onze betonvloer coatings wordt gesteld. Bijzondere eisen kunnen worden gesteld aan parkeergaragevloeren, betonvloeren van professionele slagerijen en bakkerijen en andere branches waar een speciale coating voor de betonvloer bijdraagt aan de continue bedrijfsvoering.

Welke coating is juist voor uw bedrijfsvoering geschikt? Onze technische adviseurs komen graag bij u langs voor een kennismaking. Bel met 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

Betonvloeren

G-vloeren Nieuws

20 juni 2017

G-vloeren legt goed belastbare EP troffelvloer aan bij filiaal Albert Heijn.

Albert Heijn filialen vindt u door heel Nederland. Het valt u misschien niet zo op, maar de winkels van deze bekende supermarktketen zien er altijd fris en schoon uit...

lees meer
2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike