Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Zwembaden | G-vloeren.nl

De veilige en gebruiksvriendelijke antislipvloer voor zwembaden

Veiligheid en hygiëne spelen bij binnen- en buiten zwembaden een belangrijke rol, omdat de exploitanten van zwembaden de gezondheid en veiligheid van hun badgasten zo optimaal mogelijk willen waarborgen. Met name de vloeren in zwembaden vervullen hierbij een cruciale rol, want de kwaliteit en de eigenschappen van de vloeren in zwembaden bepalen voor het overgrote deel de mate van veiligheid en hygiëne. De vakbekwame en ervaren applicateurs van G-vloeren hebben op basis van hun jarenlange ervaring met het appliceren van kunststofvloeren in zwembaden een speciale kunststof vloer voor zwembaden weten te appliceren die voldoet aan de strengste eisen en voor exploitanten kostenbesparend is.

De innovatieve kunststof vloer van G-vloeren voor zwembaden

De innovatieve kunststof vloer voor zwembaden wordt geappliceerd van hoogwaardige kunststoffen die vrij zijn van schadelijke stoffen. De speciale kunststof vloer voor zwembaden is mede dankzij een toplaag vloeistofdicht en voorzien van antislip. De antislip, die in verschillende gradaties verkrijgbaar is, doet de kans op uitglijden sterk verminderen. Omdat de kunststof vloer voor zwembaden van G-vloeren vloeistofdicht is, houdt de zwembadvloer aanmerkelijk minder bacteriën vast en is hij eenvoudig te onderhouden en desinfecteren. Dit zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen. Natuurlijk is de innovatieve kunststof vloer van G-vloeren voor zwembaden duurzaam bestand tegen chemicaliën als chloor.

Een professionele en duurzame multifunctionele zwembadvloer

De duurzame kunststofvloeren voor zwembaden zijn door G-vloeren als EP coatingvloer of EP gietvloer toe te passen. De beide zwembadvloersystemen van G-vloeren zijn zeer veilig. Belijningen, looppaden en bedrijfslogo’s kunnen duurzaam in de vloeren verwerkt worden. De professionele kunststofvloeren voor zwembaden zijn tot stand gekomen op basis van praktijkervaringen. Wanneer u een nieuwe kunststof vloer wilt laten appliceren hoeft u geen inkomsten te missen, omdat de vloeren zeer snel belastbaar zijn en gefaseerd geappliceerd kunnen worden. Ook kunnen wij de werkzaamheden voor u in de avonduren verrichten.

Voordelen van de zwembadvloeren van G-vloeren
 • Naadloos en duurzaam
 • Hygiënisch
 • Vloeistofwerend
 • Veilig en brandwerend
 • Geeft optimaal zwemplezier
 • Zeer slipvast
 • Duidelijke belijningen
 • Geschikt voor multifunctioneel gebruik
 • Bestand tegen chemicaliën
 • Slijtvaste coating
 • Alle kleuren zijn mogelijk
 • Zeer gebruiksvriendelijk

G-vloeren Nieuws

2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer
15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike