Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Acrylaatvloer

Vloeren verduurzamen met een topkwaliteit acrylaatvloer

Naast de diverse soorten gietvloeren biedt G-vloeren ondernemers en particulieren ook hoogwaardige acrylaatvloeren. Vergeleken met een epoxy gietvloer wordt een acrylaatvloer wat dikker over de ondergrond verspreidt. Ook wat betreft de risico's op scheurvorming heeft een acrylaatvloer een streepje voor op epoxy. Het hoofdbestanddeel van acrylaat is methylmethacrylaat (MMA). De acrylaatvloer wordt als duurzame afwerking veel gebruikt in de chemische- en voedingsindustrie maar ook in sportzalen, in de gezondheidszorg en bijv. de scheepvaart. Acrylaat is veelvuldig toegepaste kunststof die ondermeer wordt gebruikt in kitten en lakken en voor de productie van plastics.

Net als al onze andere vloeren is een acrylaatafwerking geheel naadloos over elke mogelijke ondergrond aan te brengen. G-vloeren BV biedt u een enorme keuze uit diverse soorten acrylaatvloeren, kleuren en oppervlaktestructuren. Door het instrooien van kwartsen kunnen hele fraaie gemêleerde toplagen worden verkregen. Acrylaatvloeren worden dan ook veelvuldig vergeleken met diverse marmersoorten, met dit verschil dat u geen voegen aantreft. Soms worden acrylaatvloeren wel eens vergeleken met glasplaten en dat is vanwege het zeer glanzende oppervlak dat kan worden gerealiseerd. Vergeleken met PU vloeren zijn acrylaatvloeren veel beter bestand tegen chemische belasting.

Meer voordelen van acrylaatvloeren

Het grote voordeel van acrylaat is de snelle droogtijd en de ongelooflijke keuze in kleuren en structuren. En omdat acrylaatvloeren goed voldoen aan de diverse eisen wat betreft de HACCP hygiënecode, treft u ze aan in slagerijen, bakkerijen en andere bedrijven in de voedselverwerkende industrie. Omdat acrylaatvloeren wat dikker kunnen worden aangelegd, is er minder tijd nodig om de gehele ondergrond geheel vlak te maken, Kleine oneffenheden kunnen heel makkelijk door de acryllaag worden geneutraliseerd.

Aan welke toepassingen moet u denken als het gaat om acrylaatvloeren?

  • HACCP goedgekeurde acrylaatvloer voor de vlees- en visverwerkende industrie
  • Versterkte acrylaatvloeren voor bakkerijen en slagerijen
  • Temperatuursbestendige acrylaatvloer in koelruimtes
  • Goed te onderhouden acrylaatvloeren voor de horeca, kantines en (groot)keukens
  • Geluidsdempende acrylaatvloeren voor supermarkten
  • Chemisch te belasten acrylaatvloeren voor magazijnen en opslagruimtes
  • Anti-slip acrylaatvloer in kantoren
  • Andere publieke ruimten

Wilt u meer weten over onze acrylaatvloeren of overige bedrijfsvloeren? Bespreek al uw wensen met onze technische adviseurs. Bel tijdens kantooruren met 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike