Betonvloer nieuw design

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer geeft uw woning of bedrijfspand een industrieel en robuust uiterlijk. De vloeren zijn volledig naadloos en stoten stof en vuil af. Dit maakt de vloer ook uitermate geschikt voor mensen met een allergie. De specialisten van G-vloeren adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen een offerte op maat uit.

Navigeer via bovenstaande buttons eenvoudig naar de informatie die u zoekt.

Geschikt voor woning en bedrijf

Daar waar betonvloeren vroeger vooral te zien waren in fabrieken en bedrijven, zien we ze nu steeds vaker overwaaien naar privéwoningen. Een betonvloer heeft namelijk een strakke, industriële en tijdloze uitstraling die perfect aansluit op veel interieurstijlen. Een betonvloer kan zelfs zonder problemen buiten geplaatst worden, bijvoorbeeld op uw oprit of terras. Het beton heeft geen voegen, waardoor u geen last heeft van mos of onkruid. Ook is beton goed bestand tegen temperaturen onder het vriespunt, waardoor er een laag risico is op barsten of loskomende delen. Kortom: de toepassingen voor een betonvloer zijn nagenoeg eindeloos.

Betonvloer voordelen

Los van de verschillende toepassingsgebieden heeft een betonvloer nog veel meer voordelen. We sommen ze voor u op:

 • Stijlvolle look
 • Sterk
 • Hygiënisch en eenvoudig te onderhouden
 • Vuil- en stofafstotend
 • Slijtvast
 • Naadloos
 • Comfortabel
 • Duurzaam

Inspiratie opdoen? Bekijk enkele van de mogelijke betonvloer kleuren:

Een betonvloer in combinatie met vloerverwarming

Niet alleen betonvloeren worden steeds populairder, ook vloerverwarming vinden we tegenwoordig in steeds meer woonhuizen terug. Vloerverwarming zorgt voor veel warmte, een betere luchtkwaliteit en een lagere energierekening. Goed nieuws: vloerverwarming is uitstekend te combineren met een betonvloer. Het is wel belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken om scheuren te voorkomen.

 • De thermische onderbrekingen moeten rondom voorzien worden van uitzetvoegen. Hierdoor kan het beton ‘werken’ zonder te worden tegengehouden.
 • De opbouwdikte van de betonvloer dient minimaal 10 cm te zijn.
 • Nadat de betonvloer gegoten is, moet hij eerst goed uitdrogen voordat u de vloerverwarming gebruikt. Het drogingsproces duurt 3 tot 4 weken.

Betonvloer afwerking

Voor de afwerking van een betonvloer heeft u tegenwoordig keuze uit een groot aantal producten. Een gevlinderde betonvloer met 2 lagen topcoating is een totaaloplossing die prachtige resultaten geeft. En u kunt deze ‘woonbeton’ oplossing nog eens extra milieuvriendelijk maken door de toepassing van zogenaamde bio-coatings waarbij de harsen die worden gebruikt afkomstig zijn van hernieuwbare grondstoffen. In de volksmond worden dit soort ‘betonlook’ afwerkingen ook wel aangeduid als ‘woonbeton’. Die term bestrijkt een groot aantal verschillende cementgebonden gietvloervarianten. Een betonvloer laten aanleggen als woonbeton biedt vele voordelen. De uiteindelijke betonvloer afwerking wordt gelijk in het product meegenomen. De betonvloer van de woning is snel gebruiksklaar. en voor dit specifieke voorbeeld spreken wij van bio woonbeton, een product dat is opgebouwd uit een centimeters gevlinderde betonvloer met daarop een 2-laagse coating gemaakt van hernieuwbare bio-grondstoffen.

“G-vloeren heeft goed werk geleverd en we zijn blij met het resultaat. Vooral de complimenten voor Michael de uitvoerder.”
– Sophie op Klantervaringen Online

“Hierbij willen wij jullie bedanken voor het mooie resultaat. De service is met een woord, klasse! Er zullen zeker nog meerdere projecten volgen.”
– Ernst Interieurbouw

Betonvloer prijs

De betonvloer prijs is sterk afhankelijk van de grootte van het project en de gewenste extra’s. De prijs per vierkante meter voor een betonvloer varieert tussen € 40,- en € 150,-. Onderstaande factoren kunnen de prijs beïnvloeden.

Grootte van de betonvloer

Hoe groter de oppervlakte, hoe kleiner de betonvloer prijs per vierkante meter. Wij kunnen de vaste kosten dan verdelen over meer vierkante meters. Bij vaste kosten kunt u denken aan de transportkosten en de materialen.

Kleur van de betonvloer

Een betonvloer wordt standaard geleverd in de bekende grijze betonkleur. Het is echter mogelijk om de vloer te voorzien van elke gewenste kleur. De prijs van de vloer wordt soms beïnvloed door de gekozen kleur. Wanneer je afwijkt van de standaardkleur moet er namelijk een supplement aan de betonmix toegevoegd worden.

Complexiteit van het project

Een vloer leggen in een strakke vierkante kamer is goedkoper dan een betonvloer in een kamer vol hoeken en lastig te bereiken plekken. Wij bekijken uw situatie en brengen een prijsopgaaf op maat uit.

Een betonvloer in uw interieur?

Een betonvloer is een stijlvolle, moderne basis voor iedere ruimte. Mits gelegd door een professional en van hoge kwaliteit grondstoffen, heeft u er jarenlang plezier van.

Op zoek naar een kwalitatieve betonvloer?

Ruim 17 jaar ervaring met gietvloeren en betonvloeren.

Al meer dan 7000 vloeren opgeleverd in Nederland en België.

Prachtige showroom met kundig advies van onze specialisten.

Tientallen kleursamples in de showroom of online, elke RAL kleur mogelijk.

Uw nieuwe vloer binnen een aantal weken gelegd.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

Dell
Gemeente Amsterdam
Lenovo
LG

Betonvloer thuis: in welke ruimte?

Geef uw woning een stoere en strakke uitstraling met een betonvloer van G-vloeren. De relatief lage prijs, de mogelijkheid om het te combineren met vloerverwarming en het naadloze karakter maken dit bij uitstek een geschikte vloer voor woningen wanneer u zoekt naar een vloer met een industriële look.

Betonvloer in woonkamer

Mooi en praktisch: een betonvloer is perfect voor in een huiselijke sfeer. We hebben al vele woonkamers voorzien van een betonvloer en kunnen uit eigen ervaring zeggen dat dit zeker een aanrader is. De woonkamer is vaak de ruimte waar het meest wordt geleefd. Daar komt een betonvloer dan ook tot zijn recht: het is een onderhoudsarme en vuilafstotende vloer, wat het een zeer geschikte vloer maakt voor in een woonkamer. Daarnaast is een betonvloer gemakkelijk af te stemmen op uw interieur omdat het in vrijwel alle denkbare kleuren leverbaar is. Of u nou alleen woont of met uw gezin: een betonvloer is altijd een goede oplossing voor in de woonkamer.

Betonvloer in slaapkamer

Voor een slaapkamer is het fijn wanneer de vloer comfortabel aanvoelt en een warme uitstraling heeft. Met een betonvloer hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Dankzij de grijstint-kleuren en de structuur van dit type vloer ontstaat er een fijne, warme sfeer. Combineer de vloer ook nog eens met vloerverwarming en u heeft in elk opzicht een warme vloer. Uit ervaringen horen we dan ook vaak dat de betonvloer echt een ‘kom tot rust’-gevoel geeft in de slaapkamer.

Betonvloer in badkamer

In de badkamer heeft u minder mogelijkheden wat betreft betonvloeren. Zo kunt u natuurlijk wel een kunststof gietvloer laten leggen, maar ook de wanden of lavabo’s een betonlook geven. Of wat dacht u van een betonlook inloopdouche?

Een betonvloer is echter niet waterdicht, wat het in eerste instantie niet geschikt maakt voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Hier hebben we wel een oplossing voor bedacht: de PU gietvloer. Met dit type gietvloer heeft u een 100% vloeistofdichte afwerking, waardoor het uitstekend te gebruiken is in de badkamer en inloopdouche. Wel raden we aan altijd eerst een adviseur te vragen naar de beste mogelijkheden, voordat u voor verrassingen komt te staan.

Gevlinderde betonvloer als drager van ‘woonbeton’

Het vlinderen van een betonvloer wordt doorgaans gedaan om de betonvloer zeer slijtvast en zeer vlak op te leveren. U vindt gevlinderde betonvloeren in parkeergarages, fabriekshallen en andere ruimten waar een vlakke gestorte betonvloer noodzakelijk is en waar men geen andere afwerking wilt gebruiken vanwege praktische of prijstechnische redenen. De gevlinderde betonvloer komt tot stand na een aantal bewerkingen. Pas na droging van de betonvloer wordt overtollige water verwijderd en kan de vlindermachine worden ingezet om de bovenste laag open te schuren. Veelal wordt er daarna een slijtlaag op de betonvloer ingestrooid en wordt deze slijtlaag ‘ingedraaid’ met de vlindermachine. Daarna kan worden begonnen met het polijsten van de betonvloer waardoor het oppervlak keihard  en slijtvast wordt. Gevlinderd bio-woonbeton combineert een aantal positieve eigenschappen van de gevlinderde vloer met de enorme keuze in kleuren coatings en de mogelijkheid om dus speciale bio-coatings te gebruiken.

Milieuvriendelijk, duurzaam en robuust ‘woonbeton’ voor uw betonvloer

Een gevlinderde bio woonbeton-betonvloer is inzetbaar in allerlei ruimten en omgevingen. Zelfs in de badkamer kan ons woonbeton worden ingezet om een betonvloer waterdicht te maken. G-vloeren biedt u een ruime keuze in ‘betonlook’ kleuren en tinten, varieerden van lichte en witte tinten tot de wat donkere grijstinten. De kleuren combineren mooi met moderne elementen, stalen trappen, trendy meubels of juist een zeer industriële omgeving. Tevens bieden wij u coatings op basis van hernieuwbare organische grondstoffen. Deze coatings zijn allemaal afkomstig van gecertificeerde leveranciers die garanties geven wat betreft de herkomst van deze organische grondstoffen. Woonbeton van betrouwbare kwaliteit, met een gevlinderde ondergrond als drager voor een zeer ecologisch verantwoorde toplaag.

Lees hier het laatste nieuws:

Maak uw woonervaring in It Nije Hûs Leeuwarden compleet: kies voor de elegantie van een gietvloer

Een nieuwe woning is als een nieuw begin. Een frisse start in een nieuwe buurt, waar u met veel plezier gaat wonen. Het is dan wel belangrijk dat u uw woning zo inricht dat u zich daar fijn en comfortabel voelt. Bent u straks een van de nieuwe bewoners van de hechte buurtschap It Nije Hiem in Leeuwarden en gaat u wonen in een woning van het type Hûs? Dan willen wij u graag laten kennismaken met de elegantie van een gietvloer. Toppunt van elegantie U legt met de keuze voor een gietvloer in uw nieuwe woning in It Nije Hûs in Leeuwarden het toppunt van elegantie neer. Gietvloeren onderscheiden zich door de elegante uitstraling en de stijlvolle en luxe look. Dit is te danken aan het volledige naadvrije karakter van de gietvloer die in alle kleuren beschikbaar is. De vele kleuren zorgen ervoor dat u gemakkelijk aansluiting vindt bij de overige interieurkleuren. Elegante eenheid in uw huis De gietvloer loopt naadvrij van wand tot wand en u creëert er in uw woning in It Nije Hûs ook gemakkelijk verbinding mee. Zo heeft u de keuze om de elegante gietvloer niet alleen het middelpunt van uw woonkamer te laten zijn. Onze gietvloeren lenen zich uitstekend om ook in de slaapkamer te plaatsen. Het plaatje is zo helemaal compleet te maken, van de riante woonkamer en keuken tot de slaapkamer op de begane grond en inclusief de twee kamers op de eerste verdieping. Het voordeel van een nieuwbouwwoning is natuurlijk dat u in één keer het hele huis van een nieuwe vloer kan laten voorzien. It Nije Hiem Het Friese buitengebied heeft voor inspiratie gezorgd bij het ontwerpen van de luxe woningen die op de twee eilanden komen te staan. Naast de vrijstaande woningen maken geschakelde woningen, zoals van het type Hûs deel uit van het nieuwbouwproject in Leeuwarden. De nieuwe huizen krijgen een eigenzinnige stijl met bijzondere details. Bijvoorbeeld met […]

De economische impact van epoxy: hoe langdurige vloeren kosten besparen voor bedrijven

De economische impact van epoxy: hoe langdurige vloeren kosten besparen voor bedrijven Elke keuze die een bedrijf maakt bij het doen van een uitgave, kent verschillende overwegingen. Het kostenaspect is daarbij uiteraard van belang. Een slim bedrijf maakt bovendien niet alleen de keuze voor de beste kwaliteit voor de voordeligste prijs, maar ook een duurzame keuze. Deze aspecten zijn bij de aanschaf van een vloer voor uw bedrijf van groot belang. In dat kader heeft epoxy een economische impact die voor uw bedrijf een kostenbesparing oplevert. Epoxy is een perfect soort kunsthars dat namelijk in toepassing bij vloeren in een lange levensduur voorziet. Wat is epoxy? Epoxy is kunsthars dat voor uiteenlopende toepassingen geschikt is, zoals vloeren. Dit door epoxy te combineren met een verharder. Het mengen van deze vloeibare bestanddelen levert een chemische reactie op. Door dit effect ontstaat er een uitgehard en sterk materiaal dat vloeistofdicht en chemicaliënbestendig is. Epoxy is bovendien geschikt om pigment aan toe te voegen om allerlei kleuruitvoeringen te realiseren. Verder zijn er bijzondere eigenschappen aan toe te voegen met onder meer kleurvlokken, antislip, geluiddemping of is er een speciale uitvoering van te maken, zoals een antistatische vloer. Kostenbesparing door lange levensduur Een epoxyvloer levert in allerlei werksituaties en zwaar belaste ruimtes een ideale partner op voor uw bedrijf. U realiseert met de investering in epoxy als vloer een kostenbesparing op korte termijn en op lange termijn. Het is namelijk een van de voordeligste industriële vloeren die er zijn zonder dat de lage prijs op kwaliteit inlevert. De lange levensduur is overigens wel afhankelijk van de kwaliteit, ondergrond en laagdikte. Kwaliteit verzekerd Wilt u verzekerd zijn van een kostenbesparing door de lange levensduur, dan zijn wij u graag van dienst. Als specialist in epoxyvloeren leveren wij de beste kwaliteit en zijn wij vakkundig en ervaren in het aanbrengen ervan. Dit is ook een reden dat een epoxyvloer zomaar tientallen jaren mee kan gaan. Mocht […]

Gietvloer voorbeeld om trots op te zijn

Gietvloer voorbeeld om trots op te zijn U heeft vast wel eens gietvloer voorbeelden voorbij zien komen of wellicht al gekeken naar eerder door onze uitgevoerde projecten. Laten wij voorop stellen dat wij trots zijn op elk resultaat, waarbij onze gietvloeren een belangrijke eenheid in het interieur vormen. Er zijn echter pareltjes die zich extra onderscheiden, zoals de gietvloer in een villa, die deel uitmaakt van een schitterend interieurontwerp. Bedacht door de bewoonster en uitgevoerd in mooie kleuren, zoals de zachtgrijze gietvloer, die de basis van de eenheid vormt. Het resultaat is een strak interieur gecombineerd met natuurlijke materialen en warme kleuren. Ontdek snel meer over hoe onze gietvloer een perfecte match vormt met de villa en bekijk daarna nog meer gietvloer voorbeelden. Warme eenheid in sfeer en uitstraling Het ingeschakelde architectenbureau was aangenaam verrast door het interieurontwerp, dat de bewoonster heeft bedacht. Daarbij is het opvallend dat de sfeer en uitstraling van het exterieur herkenbaar zijn in het interieur. Hierdoor is er sprake van een verbindende eenheid tussen buiten en binnen en dit is te herkennen aan de uitgekozen materialen, meubels en kleuren. De villa is ruim van opzet, maar krijgt door de gemaakte keuzes, zoals houten elementen, een warme sfeer en door de meubelindeling een knusse uitstraling. Het hout binnen klopt met het frakéhout in de gevel, zodat het landelijke tintje binnen perfect match met de natuurlijke uitstraling in de semilandelijke omgeving. De zachtgrijze gietvloer draagt in de villa bij aan een warme uitstraling en is tegelijkertijd een neutrale kleurtint, waar allerlei materialen en kleuren goed bij passen. Bekijk gerust onze gietvloer brochure om zelf inspiratie op te doen. Ruimtelijk gevoel met zichtlijnen Er is in de villa uiteraard sprake van riante ruimtes, waarbij het belangrijk is om deze functioneel en esthetisch in te richten. Dit is mogelijk gemaakt voor met de zichtlijnen rekening te houden. Onze gietvloer speelt hierin ook weer een belangrijke rol, want deze is […]

Betonvloer coaten of een gietvloer laten aanleggen?

Een betonnen vloer alleen laten coaten is meestal goedkoper dan het laten aanleggen van een complete gietvloer. Maar niet elke ruwe betonnen vloer is daarvoor geschikt. Coatings komen pas echt tot hun recht op een volstrekt vlak en egaal oppervlak. Denk hierbij aan prefab betonnen vloeren zoals balkons en trapbordessen of gevlinderde betonnen vloeren in parkeergarages. Is er dan geen coating aan te leggen over een betonnen vloer die voorzien is van een zandcement deklaag? In principe wel, maar ook die deklaag is niet egaal genoeg en bovendien kan bij een simpel krasje de onderlaag gelijk zichtbaar worden. In dat geval kan beter worden gekozen voor een 2-laags coatingsysteem zodat de betonnen vloer extra wordt beschermd. Het grote voordeel van het aanbrengen van een gietvloer over een betonnen vloer is dat u een complete afwerking laat aanleggen die geheel naadloos en elastisch is.

Renoveren van verouderde betonvloeren

Verregaande verwering, corrosie of verontreiniging van een betonvloer, het is het resultaat van intensief ruimtegebruik, een verzakkende fundering of blootstelling aan weer en wind of agressievere vloeistoffen zoals olie en zuren. Het renoveren van een verouderde betonvloer komt tot stand na uitgebreid onderzoek naar de huidige technische staat van de ondergrond. Is alleen de toplaag verweerd of is ook de onderliggende grindlaag van het beton aangetast? Ziet u de kiezels in het beton? Zijn er scheuren in het beton zichtbaar en welke oorzaak kan hiervoor worden gevonden? Doorgaans heeft u in het laatste geval echt een probleem, want aantasting van de grindlaag of de wapening kunnen de constructieve eigenschappen van de betonvloer flink ondermijnen en zorgen voor onveilige omstandigheden. De laatste 15 jaar hebben wij als betonvloerspecialist vloeren gerenoveerd voor een groot aantal ondernemers in heel Nederland, van garagehouders tot machinewerkplaatsen en van showrooms van retailers.

Kleursamples

Betonvloer in 1000+ kleuren.

Foto’s

Om nóg meer inspiratie op te doen.

Vloerverwarming

Betonvloer i.c.m. vloerverwarming

Vloer creëren

Met onze handige, gratis tool!

Tips

Handige tips van een specialist.

Video’s

Ideeën opdoen op een visuele manier.

Brochure

Voor handige betonvloer informatie.

Onderhoud

Informatie over onderhoud.

Betonvloer renovatie of restauratie

Wilt u een verouderde betonvloer laten renoveren? G-vloeren BV beschikt over de meest moderne machinale middelen om uw vloer weer egaal te maken. Uiteraard zetten wij alle scheuren, gaatjes en kieren dicht en nemen wij alle maatregelen om uw vloer klaar te maken voor de uiteindelijke gietvloerafwerking. Ook als u een verontreinigde betonvloer heeft of toe bent aan een vloeistofdichte betonvloer, kunnen onze technische adviseurs u de juiste oplossing aanreiken. Betonvloer restauratie van G-vloeren BV wordt gedaan door onze professionele uitvoeringsteam, stuk voor stuk mensen met ruime ervaring in betonvloer conservering en verduurzaming.

Veelgestelde vragen over betonvloeren

Welke werkzaamheden komen er allemaal kijken bij het aanbrengen van een betonvloer?

Een betonvloer wordt aangebracht in verschillende fases. We maken allereerst de ondervloer volledig vlak. Hierna brengen we een betonlaag aan en die laten we enkele dagen drogen. Vervolgens schuren we de vloer op en brengen we een primer aan. Ook de primer moet weer goed drogen voordat we de uiteindelijke betonvloer aanbrengen. Als deze laatste laag ook droog is, beginnen we met het polijsten en voorzien we de vloer van zijn eindafwerking.

Hoelang doen jullie over het aanbrengen van een betonvloer?

Het complete proces van het aanbrengen van een betonvloer neemt ongeveer twee weken in beslag.

Kan ik een betonvloer ook in mijn badkamer laten aanbrengen?

Helaas, een betonvloer kan niet worden toegepast in vochtige ruimtes, zoals de douche of badkamer. Als alternatief voor deze ruimtes kunt u bij G-vloeren wel kiezen voor diverse soorten betonlook vloeren en gietvloeren. Een betonvloer kan wel in droge ruimtes, zoals een woonkamer.

Is een betonvloer alleen voor nieuwbouw geschikt?

Nee, we kunnen een betonvloer ook in bestaande bouw aanbrengen. Bij bestaande bouw dient uw tegelvloer of andere ondergrond wel eerst vlak gemaakt te worden. Onze vakmensen voeren deze werkzaamheden veelvuldig uit en zijn ervaren in zowel het voorwerk als het daadwerkelijk aanleggen van uw betonvloer.

Wordt een betonvloer snel vies?

Omdat een betonvloer naadloos is, hechten stof en vuil zich niet zo snel aan het oppervlak. De vloer wordt dus niet snel vies. Het reinigen van de vloer is dan ook heel eenvoudig. We geven u uiteraard schoonmaakadvies wanneer u een betonvloer bij ons koopt.

Zit er garantie op de betonvloer?

Bij G-vloeren geven we standaard 3 jaar garantie op uw betonvloer.

“Fijne ervaring gehad met G-vloeren. Een echte professional in het vak. Vooraf alles helder doorgenomen, goede afspraken gemaakt, mooie prijs en alles werd ook eerlijk nagekomen. Bedankt voor de mooie betonvloer G-vloeren!” – Frank uit Groningen

“Ondanks dat mijn huis nog verbouwd werd en er meerdere aannemers betrokken waren, is alles toch helemaal goed gekomen met mijn betonvloer. G-vloeren heeft zich meedenkend en flexibel opgesteld en alles is binnen de afgesproken datum uitgevoerd.” – Mike uit Eindhoven

“Zeer vakkundige, snelle en vriendelijke service. Van A tot Z is alles piekfijn geregeld en we konden al binnen 2 weken genieten van onze nieuwe betonvloer. De vloerverwarming is echt ideaal! Een betonvloer hoeft echt helemaal niet koud aan te voelen.” – Fam. Kingma uit Leeuwarden

“Ik en mijn vrouw wilden in ons nieuwe huis een stoere robuuste vloer die past bij onze industriële inrichting. Na wat onderzoek en ingewonnen informatie kwamen we uit bij G-vloeren. Geen moment spijt van gehad! Ik kan iedereen een betonvloer van G-vloeren aanbevelen.” – Dhr. Boerrigter uit Deventer

Betonvloeren in onze showroom

U kunt ons volledige assortiment vloeren bekijken in onze showroom. Wij hebben daar niet alleen een breed aanbod betonvloeren, maar ook voor een gietvloerepoxyvloer of vloercoating kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs kijken graag met u mee en adviseren over de juiste vloer voor uw situatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten

Overige vloersoorten

G-vloeren is dé expert voor allerlei vloersoorten. Naast betonvloeren, appliceren onze specialisten voor u ook graag: