Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Coatingvloer

Coatingvloer voor wie van degelijk en modern houdt

Een coatingvloer geeft uw ruimte een moderne sfeer. Of het nu gaat om een kantoor, een fabrieksruimte of een modern ingericht huis, de coatingvloer trekt direct de aandacht. De vloer is mooi om te zien, degelijk en duurzaam. Een coatingvloer is bovendien hygiënisch en eenvoudig te reinigen.


Een coatingvloer is een prachtige vloer zonder nadelen

De coatingvloer is een zorgeloze vloer die zeer onderhoudsvriendelijk is, slijtvast en daardoor zeer duurzaam. De vloer heeft geen naden en u hebt geen last van vervelende vochtplekken. De coatingvloer is vochtbestendig.

Daarnaast kunt u de meest creatieve ideeën loslaten tijdens het ontwerpen van uw coatingvloer. De vloer heeft geen naden en u hebt geen last van vervelende vochtplekken. De coatingvloer is vochtbestendig.

Coatingvloer goedkoper dan gietvloeren

Een coatingvloer is iets dunner dan een gietvloer, daardoor is de prijs aantrekkelijker. Hij wordt vaak gebruikt als er minder strenge eisen aan een vloer worden gesteld. In de meeste gevallen voldoet een coatingvloer uitstekend voor een lichte tot halfzware belasting.

Voor meer specifieke informatie over een coatingvloer voor uw situatie

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, epoxyvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Goedkope gietvloer

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2017

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2017

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike