Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betoncoating

Geef uw betonnen vloer een chique uiterlijk

Kale cementen of betonnen vloeren hebben een dof uiterlijk. Door de poreuze structuur van beton ontstaan vochtvlekken. Met een betoncoating geeft u uw nieuwe betonvloer een extra beschermlaag. Bestaande betonvloeren worden mooi en krijgen weer een prachtige uitstraling wanneer u ze behandeld met een betoncoating.


Betoncoating is strak en naadloos

Betoncoating is een toplaag die direct op het kale beton wordt aangebracht. De betoncoating bestaat uit twee componenten: verf en kunsthars. U kunt de coating in elke kleur laten mengen. De afwerking van de betoncoating heeft een zijdeglans uiterlijk welke zorgt voor een chique uitstraling. Betoncoating is ideaal voor showrooms, winkelvloeren en garages.

Betoncoating is functioneel

Betoncoating die epoxyhars als basis bevat, is enorm sterk. Uw betonnen vloer is na het aanbrengen van betoncoating beschermd tegen vuil, vocht, olie en andere chemicaliën. Voor de veiligheid is het mogelijk om de vloer af te laten werken met een extra antislip laag.

De vloerspecialisten van G-vloeren kunnen u meer informatie geven over betoncoating toepassingen op bestaande vloeren. Ook voor advies over de verschillende betoncoating kunstharsen staan de vloerspecialisten voor u klaar.

Wilt u meer weten over betoncoating

Meer informatie over betoncoating vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren, al dan niet voorzien van een betoncoating, kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, kunststofvloeren, betonlook gietvloer, epoxyvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Betonlook

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike