Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonlook

Betonlook gietvloeren weten zich te onderscheiden met kleur en structuur

De betonlook is een omschrijving die gebruikt wordt voor een gietvloer die bestaat uit twee kleuren waarin met behulp van deze kleuren bepaalde patronen of structuren zijn aangebracht.
De term betonlook verwijst eigenlijk naar de betonvloer die men bijvoorbeeld in fabrieken aantreft. Het uiterlijk van de betonlook gietvloer vertoont overeenkomsten met dergelijke industrievloeren, echter een betonlook gietvloer biedt een vloer die warm, zacht en comfortabel aanvoelt.


Betonlook gietvloeren zijn kwalitatief hoogstaand

Betonlook gietvloeren zijn van kwalitatief hoogstaand kunststof gemaakt en eenvoudig schoon te houden. De betonlook gietvloer heeft een zacht en glad oppervlak, terwijl zijn duurzaamheid en bestendigheid veel groter zijn dan die van de traditionele types vloerbedekking. Zo is de betonlook gietvloer bestand tegen vloeistoffen, krassen en andere beschadigingen.

Betonlook gietvloeren zijn sfeervol en bieden aangename comfort

Gietvloeren met betonlook zijn verkrijgbaar in allerlei kleurcombinaties. Hoewel de betonlook vaak geassocieerd wordt met lichte betonkleuren, kunnen desgewenst ook donkere kleuren worden gebruikt. Op deze manier kan iedere woonkamer of elk kantoor zijn eigen betonlook sfeer krijgen zonder aan comfort en onderhoudsgemak te verliezen. Meer over de betonlook is te vinden op www.g-vloeren.nl, waar men al uw vragen graag zal beantwoorden.

Wilt u meer informatie over onze betonlook gietvloeren?
Dan kunt u ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, epoxyvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Betonlook gietvloeren

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike