Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxy Coatingvloer

Epoxy coatingvloer biedt de oplossing

Onafgewerkte betonnen vloeren nemen vocht en vuil op. Ze zien er onaantrekkelijk uit, zijn onhygiënisch en vragen om regelmatig onderhoud. Een epoxy coatingvloer is een mooie en betaalbare oplossing.

De epoxy coatingvloer wordt in twee lagen aangebracht op de betonnen ondergrond. Het resultaat is een naadloze en vochtdichte vloer, die onderhoudsvriendelijke is en hygiënisch.


Epoxy coatingvloer voor woningen

De epoxy coatingvloer is een ideale oplossing voor uw garage, hobbykelder, balkon of keuken. U tovert deze plekken in huis om tot makkelijk schoon te maken en kleurrijke ruimtes. De epoxy coatingvloer is in iedere kleur verkrijgbaar, zodat uw nieuwe vloer optimaal bij uw inrichting past.

Epoxy coatingvloer voor bedrijfsruimtes en industriehallen

Een epoxy coatingvloer draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. De slijtvaste epoxy coatingvloer is onder andere geschikt voor het afwerken van bestaande vloeren in keukens, laboratoria, loodsen, parkeergarages en industriehallen.

Meer informatie over epoxy coatingvloer?

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om de epoxy coatingvloer vragen. Onze deskundige medewerkers delen graag hun kennis en ervaring. Ook kunt u onze showroom bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxyvloeren, epoxyvloer, epoxy gietvloeren, epoxy gietvloer, gietvloer Rotterdam maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Epoxy vloercoating

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2017

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2017

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike