Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxycoating

Epoxycoating biedt bescherming aan bijna elk vloeroppervlak

Door uw vloer te laten verzorgen met een epoxycoating, ontstaat een mooie gladde vloer. De epoxycoating kan op bijna elke bestaande egale vloer worden aangebracht. Er ontstaat een naadloos vloeroppervlak met een mooie kleur.

De epoxycoating is geschikt voor industrieel en commercieel gebruik maar kan ook thuis op de garagevloer worden aangebracht.


De epoxycoating is multifunctioneel en duurzaam

U vindt onze vloeren met epoxycoating in fabriekshallen, showrooms, parkeergarages, ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven, sportcentra en kantoren. Of u een nieuwe vloer een extra beschermlaag wilt geven, of uw bestaande vloer wilt vernieuwen, met de epoxycoating kunt u alle kanten op.

U kunt kiezen uit vele kleuren en kleurcombinaties. Door de toevoeging van kleine kleurvlokjes ontstaat een verrassend effect.

De epoxycoating maakt iedere vloer hygiënisch, veilig en prettig aanvoelend

Een vloer die is afgewerkt met epoxycoating is duurzaam in onderhoud, hygiënisch en veilig voor kinderen en dieren. Epoxycoating is bestand tegen vocht, vuil en zware vloeistoffen zoals olie.

Wilt u meer weten over epoxycoating

Voor alle informatie over epoxycoating kunt u zich vrijblijvend laten adviseren door de vloerspecialisten van G-vloeren. Of bezoek onze showroom voor inspiratie. Voor informatie en direct contact.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxyvloer, grindvloeren, epoxy gietvloer, epoxyvloeren, Pu gietvloer, Polyurethaan gietvloeren maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike