Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Pandomo Wanden

U wilt een zeer exclusieve wandafwerking voor uw woning of bedrijf? Dan zijn de Pandomo wanden van G-Vloeren precies wat u zoekt


Pandomo wanden met gestuukte- of gladde uitvoering

De moderne stukadoortechniek, die G-Vloeren met de Pandomo wanden hanteert, maakt dat uw muren er strak gestuukt uitzien en toch glad en zuiver van textuur zijn.

Pandomo wanden zijn watervast en waterdicht door de speciaal ontwikkelde olie waarmee ze afgewerkt worden. Dit maakt de Pandomo wanden zeer geschikt als vervanger voor tegelwanden in natte ruimtes, zoals badkamers en toiletten.

Pandomo wanden geven een stijlvolle en modieuze wandbekleding

Pandomo wanden zijn innovatief, modieus en stijlvol. Pandomo wanden geven uw huis of bedrijf een karaktervolle uitstraling. De bijna oneindige variatie in kleur maakt dat u met Pandomo wanden voor elke ruimte altijd precies de juiste sfeervolle toon treft waar u al zo lang naar op zoek was.

Advies en informatie over onze prachtige Pandomo wanden

G-Vloeren heeft alle expertise in huis om ook uw wensen en ideeën met betrekking tot Pandomo wanden te vertalen in een persoonlijk advies op maat. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: www.g-vloeren.nl.

Onze showroom met een uitgebreide collectie vloeren kunt u op afspraak bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl.

Wij leveren naast Pandomo wanden ook kunststofvloeren, epoxyvloeren, kantoorvloer, grindvloeren, bedrijfsvloer, troffelvloeren en antislipvloer. Ook voor vele soorten vloeren in uw woonhuis kunt u bij ons terecht.

Polyurethaan coatingvloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike