Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Pandomo Wanden

U wilt een zeer exclusieve wandafwerking voor uw woning of bedrijf? Dan zijn de Pandomo wanden van G-Vloeren precies wat u zoekt


Pandomo wanden met gestuukte- of gladde uitvoering

De moderne stukadoortechniek, die G-Vloeren met de Pandomo wanden hanteert, maakt dat uw muren er strak gestuukt uitzien en toch glad en zuiver van textuur zijn.

Pandomo wanden zijn watervast en waterdicht door de speciaal ontwikkelde olie waarmee ze afgewerkt worden. Dit maakt de Pandomo wanden zeer geschikt als vervanger voor tegelwanden in natte ruimtes, zoals badkamers en toiletten.

Pandomo wanden geven een stijlvolle en modieuze wandbekleding

Pandomo wanden zijn innovatief, modieus en stijlvol. Pandomo wanden geven uw huis of bedrijf een karaktervolle uitstraling. De bijna oneindige variatie in kleur maakt dat u met Pandomo wanden voor elke ruimte altijd precies de juiste sfeervolle toon treft waar u al zo lang naar op zoek was.

Luxe uitstraling met de look van marmer

Pandomo komt van origine uit Duitsland en is een cementgebonden decorpleister. Het bijzondere is dat Pandomo wanden een luxe uitstraling hebben met de look van marmer. Daarom is dit materiaal perfect als u een stijlvol interieur wenst te realiseren. Er is door ons overigens op verschillende manieren uitvoering te geven aan het marmereffect. Er zijn namelijk ook andere effecten mogelijk. De exacte feel en look zijn namelijk afhankelijk van de pigmenten die wij gebruiken en van de wijze van schuren, sponzen en polijsten. Er is dan ook meer mogelijk dan u wellicht verwacht.

Pandomo wand: ruime keuze uit kleuren en structuren

U heeft bij ons een ruime keuze uit kleuren en structuren om een geheel eigen look in uw interieur te realiseren. De marmerlook is populair, maar het is eveneens mogelijk om uw wad een andere steenachtige uitstraling te geven. Bijvoorbeeld in de stijl en structuur van leisteen met een mooie gemêleerde look. Het is uiteraard belangrijk dat u inzicht krijgen in de vele kleuren en structuren voor Pandomo wanden. Daarom nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken en naar onze showroom in Amsterdam te komen. Overigens werken wij in heel Nederland en België, zodat het niet uitmaakt waar u woont als het gaat om de uitvoering van het project. Neem daarom contact op om met ons een afspraak te maken, zodat wij u binnenkort welkom heten in onze showroom. Wij nemen ruim de tijd voor, want het is belangrijk u uitgebreide informatie krijgt over de mogelijkheden, toepassing en uitvoering.

Pandomo wanden van hoogste kwaliteit

Onze Pandomo wanden zijn van de hoogste kwaliteit en hebben uiteraard een ideale basis als het gaat om de Duitse degelijkheid. De kwaliteit en ons vakmanschap voorzien in perfect afgewerkte muren met vuilafstotende eigenschappen. Het voordeel is dan ook dat de muren heel eenvoudig schoon zijn te maken. Verder zijn onze Pandomo wanden tegen een stootje bestand, zodat er niet snel beschadigingen optreden. Dat is bij regulier stucwerk of pleisterwerk uiteraard wel anders. Verder is het een voordeel dat Pandomo als materiaal snel te verwerken is. Daarnaast is er sprake van een betrekkelijk korte droogtijd en tijd van uitharding.

Professionele uitvoering Pandomo wanden

Het realiseren van Pandomo wanden is professioneel vakwerk. Het is materiaal dat wij op een ambachtelijke manier aanbrengen. Bovendien komen er allerlei werkzaamheden bij kijken, zoals schuren, sponzen en polijsten. Het vereist vakkennis en ervaring in het werken met het materiaal om Pandomo wanden perfect aan te brengen. Onze applicatiemedewerkers beschikken over de expertise om met dit materiaal te werken. Dat geldt overigens niet alleen voor wanden, maar eveneens voor Pandomo vloeren. Het materiaal is veelzijdig en voor allerlei toepassingen te gebruiken. G-vloeren is gecertificeerd als het gaat om de realisatie van Pandomo wanden en vloeren. Zo weet u zeker dat u bij een vakspecialist terechtkomt als u ons inschakelt voor de uitvoering van uw project.

Advies en informatie over onze prachtige Pandomo wanden

G-Vloeren heeft alle expertise in huis om ook uw wensen en ideeën met betrekking tot Pandomo wanden te vertalen in een persoonlijk advies op maat. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: www.g-vloeren.nl. Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend en zonder kosten een offerte voor Pandomo wanden aan te vragen.

Onze showroom met een uitgebreide collectie vloeren kunt u op afspraak bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl.

Wij leveren naast Pandomo wanden ook kunststofvloeren, epoxyvloeren, kantoorvloer, grindvloeren, bedrijfsvloer, troffelvloeren en antislipvloer. Ook voor vele soorten vloeren in uw woonhuis kunt u bij ons terecht.

Polyurethaan coatingvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike