Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Vloercoating prijs

Welke factoren bepalen de vloercoating prijs voor uw vloer? Vloeren waarover een coating moet worden aangebracht hebben soms een uitgebreide voorbehandeling nodig. Zeker bij bestaande betonvloeren kan de vloercoating prijs behoorlijk oplopen. Het schuren van een net opgeleverde betonvloer of het reinigen van een verouderde vloer zorgt voor extra kosten. Ook het dichtzetten van scheuren en gaten en het afdichten van naden tussen bouwkundige elementen beënvloeden de vloercoating prijs. Als tweede factor noemen wij hier het soort coating dat u wilt laten aanbrengen. Is het een 1-laagse esthetische polyurethaan coating of heeft de coating brandvertragende eigenschappen en moeten wij de constructies meerdere malen behandelen? Wordt er maar één rolcoating epoxy toegepast of is het noodzakelijk om meerdere laagdikten aan te brengen en zo ja, wat is de droogtijd tussen de lagen door. U begrijpt, er zijn vele factoren die de uiteindelijke vloercoating prijs bepalen. Afhankelijk van een inspectie op locatie kan deze exacter worden berekend.

G-vloeren BV biedt u de laagste vloercoating prijzen voor doorsnee projecten

Met een doorsnee klus bedoelen wij vooral een esthetische opgave. Wat dat betreft beschikken wij over zeer lange ervaring en veel knowhow om een geschikte polyurethaan coating voor u te selecteren. Polyurethaan vloercoatings kunnen zowel transparant als in kleur worden aangebracht, wat dat betreft kan elke keuze voor een bepaalde tint of kleur worden ingevuld. De vloercoating prijs voor een 1-laagse PU coating is wat hoger dan een standaard epoxycoating. Uiteindelijk bepaalt de kwaliteit van de coating de vloercoating prijs. Uiteraard zijn er ook allerlei PU coatings te verkrijgen in de lokale bouwmarkt, door de bulkinkoop van de desbetreffende bouwmarkt kan dat voor een extreem lage vloercoating prijs zorgen.

Vloercoating prijs van gietvloeren

De meeste PU gietvloeren worden nabehandeld met een transparante of matte coating. Deze maakt de onderlaag beter bestand tegen UV-straling en zorgt voor de slijtvaste- en krasvaste eigenschappen van de vloer. Indien u een offerte voor een gietvloer opvraagt bij G-vloeren BV, dan zit de vloercoating prijs gelijk in de totaalprijs. Uiteraard kunt u ook flinke kortingen bedingen op deze vloercoating prijs als wij meer m2 voor u mogen aanleggen. Vele ondernemers en VVE's gingen u al voor. Bij renovatie van bestaande gietvloeren is het belangrijk dat de gietlaag zelf nog in orde is. Indien dat het geval is, kan een nieuwe toplaag worden aangebracht.

Vloercoatings

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike