Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Barneveld

Heeft u een logistiek bedrijf, bent u actief in de pluimveesector of wilt u uw manege of stal in Barneveld voorzien van een duurzame gietvloer?

G-vloeren BV is één van de grootste leveranciers en gietvloerapplicateurs van Nederland. Wij leveren door het hele land prachtige epoxyvloeren, troffelvloeren en gietvloeren op basis van polyurethaan. Vanuit onze thuisbasis in Amsterdam bieden wij klanten vakkundig advies, transparante kosten en een strakke planning. Professionele service en een spectaculair aanbod kleuren en oppervlaktestructuren staan aan de basis van onze succes. De laatste 15 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in de agrarische sector. Hierdoor kunnen wij u als Barneveldse ondernemer een speciaal aanbod doen:

Vanwege een aantal in uitvoering zijnde projecten in de omgeving van Barneveld, kunnen wij ons gietvloerassortiment aanbieden met substantiële korting op de transportkosten. En als u meer dan 1000 m2 vloeroppervlakte wilt laten leggen, dan komen daar nog eens extra kortingen bovenop. Wilt u meer weten van onze expertise en de mogelijkheden voor uw vloer?

Stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl of neem contact met ons op tijdens kantooruren via 020 - 020 846 36.

Vermeld in uw E-mail uw adres in Barneveld en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug voor een intakegesprek.

Agrarische gietvloeren van G-vloeren BV voor ondernemers in Barneveld

Onze epoxy gietvloeren voor de agrarische sector zijn vloeistofdicht, bestand tegen chemicaliën, erg makkelijk te reinigen en ze zijn kras, slag- en stootvast. Ook zijn onze industrievloeren uiterst hygiënisch. Onze gietvloeren voldoen aan de Europese richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie 93/43/EG. Vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens CUR 43 normen. Onze epoxy gietvloeren zijn bestand tegen meststoffen, zuren en olie. Onze agrarische epoxy gietvloeren zijn een probaat middel om uw bedrijfsvloer van een duurzame afwerking te voorzien.

Stallen en bedrijfsruimten in Barneveld laten renoveren

Voor renovatie van bestaande vloeren kunt uiteraard ook onze expertise inschakelen. Beton kan op vele manieren worden behandeld zodat uw bedrijfsruimte er weer voor jaren tegen kan. Wij kunnen u op maat van advies dienen en de benodigde uitvoering in gang zetten.

Polyurethaan gietvloeren en de diverse mogelijkheden

Polyurethaan is minder scheurgevoelig dan epoxy maar ook minder chemicaliënbestendig. Wij raden voor agrarische stallen geen polyurethaan aan, maar u kunt uiteraard wel andere ruimten voorzien van dit type gietvloer. Binnen ons polyurethaanassortiment is veel meer mogelijk wat betreft kleurstelling en oppervlaktestructuur.

Troffel gietvloeren

Een troffelvloer bestaat uit een speciale compositie van kwartskorrels en epoxy harsen. Door de troffelvloer in één kleur te laten gieten, wordt een minimalistisch vloeroppervlak gecreëerd. Troffelvloeren zijn uitstekende afwerkingen voor in stallen en ruimtes waar transportvoertuigen, mens en dier dagelijks aanwezig zijn.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike