Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Delfzijl

Wilt u in Delftzijl of in de Eemshaven een gietvloer laten aanleggen door een professioneel partij?

G-vloeren BV is één van de grootste gietvloerapplicateurs van Nederland. Wij leveren hoogwaardige vloerafwerkingen op polyurethaan- en epoxybasis. U kunt bij ons als ondernemer uit Delftzijl terecht voor allerlei soorten gietvloeren, troffelvloeren, MMA vloeren en hoogwaardige coatings. Vanwege diverse op stapel staande projecten in de provincie Groningen kunnen wij u een speciale transportkorting bieden op ons gehele assortiment. Onze gietvloeren zijn uitstekend geschikt voor vloeren die chemische en mechanische belastingen aan moeten kunnen. Bedrijfshallen, magazijnen waar veel wordt gereden met heftrucks of andere transportvoertuigen en andere industriële ruimten, krijgen met de gietvloeren van G-vloeren BV een slijt- en stootvaste afwerking van zeer hoge kwaliteit.

Onze industriële kwaliteitsstandaard voor gietvloeren in de logistieke sector

Havenbedrijven of bedrijven in de logistiek sector zijn bij uitstek plekken waar dagelijks wordt gereden met transportvoertuigen. Onze industriele gietvloerkwaliteit voor de logistieke sector is uitgebreid getest en gecertificeerd. Bij G-vloeren BV kunt u uiteraard ook terecht voor antislip coatings of antistatische (ESD) gietvloeren die voldoen aan de hoogste eisen. Vooral looppaden en andere vloergebieden waar werknemers aanwezig zijn kunnen op deze wijze op maat worden voorzien van de juiste afwerking.

Gietvloer projectmanagement en veilig werken

G-vloeren BV is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA) en voert projecten op veilige en professionele wijze uit. Al onze medewerkers en technische specialisten zijn op de hoogte van de Arbowetgeving en werken met de nodige beschermingsmiddelen. Bij grotere projecten (meer dan 1000 m2 vloeroppervlakte) zetten wij professioneel projectmanagement op de kaart door elke dag de voortgang te monitoren. Elk project kan zo ‘on track’ in de richting van de uiteindelijke opleveringsdatum worden gestuurd. Bovendien kunnen wij u op maat bedienen door gietvloerproducten te gebruiken die snel drogen zodat de projectduur kan worden geoptimaliseerd.

G-vloeren BV levert op maat hoogwaardige epoxy gietvloeren voor havenbedrijven en logistieke bedrijven gevestigd in de Eemshaven en bijvoorbeeld op bedrijvenparken zoals Farmsumerpoort, Fivelpoort, De Delta en Weiwerd. Wilt u meer weten over onze expertise en wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl of neem contact met ons op tijdens kantooruren via 020 - 020 846 36. Vermeld a.u.b. in uw E-mail uw adres in Delftzijl en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug voor een intakegesprek.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike