Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Dronten

Ondernemer en gevestigd in Dronten? Bestel de beste kwaliteit vloeistofdichte gietvloeren van G-vloeren BV

G-vloeren BV is één van de grootste gietvloerbedrijven van Nederland. Wij leveren het grootste aanbod epoxy gietvloeren, hoogwaardige troffelvloeren, coatings en toplakken. Onze epoxyproducten zijn de ideale vloerafdekkers voor werkplaatsen, showrooms, bedrijfsruimten en winkelruimten waar de vloer bestand moet zijn tegen hoge mechanische en chemische belastingen, vloerafwerkingen die ook de bodem beschermen. Ondernemers gevestigd in Dronten profiteren in 2017 van onze aantrekkelijke kortingen op al onze moderne gietvloersystemen.

Ons aanbod voor ondernemers in Dronten

Prijsaanbiedingen voor gietvloeren kunt u overal opvragen, er is echter maar één partij op de markt die u de eerstkomende maanden een bijzondere transportkorting weet te bieden. Vanwege in uitvoering zijnde gietvloerprojecten in de Flevopolder is onze transportverbinding vastgelegd, en dus rijdt onze trein van grondstoffen, materieel en uitvoerders toch al die kant op. En als u meer dan 1000 m2 vloeroppervlak met een gietvloer wilt laten behandelen, dan komt daar nog een extra korting bovenop!

Wilt u meer weten over onze expertise en wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl of neem contact met ons op tijdens kantooruren via 020 - 020 846 36. Vermeld a.u.b. ook uw adres in Dronten en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug voor een intakegesprek.

Over onze epoxy- en troffelgietvloeren

De epoxy gietvloer van G-vloeren is een 2-componenten oplosmiddelvrije, 1 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van epoxyhars, in diverse RAL en Sikkens kleuren leverbaar. Geschikt als duurzame, naadloze afwerking van cement- en gipsgebonden ondergronden. Het is de ideale vloer voor werkplaatsen en bedrijfsruimten, hallen en magazijnen waar veelvuldig met transportvoertuigen, materieel en mensen overheen wordt gereden en gelopen. Onze epoxy gietvloeren zijn zeer slijtvast en perfect te onderhouden.

Troffelvloeren die wij voor u kunnen aanleggen in Dronten

Een troffel gietvloer bestaat uit een speciale compositie van kwartskorrels en epoxyharsen. Door de troffel gietvloer in één kleur te laten gieten, wordt een minimalistisch vloeroppervlak gecreëerd. Troffel gietvloeren zijn uitstekende afwerkingen voor stallen en bedrijfsruimten waar transportvoertuigen of machines, mens en dier dagelijks aanwezig zijn. De mix van kwartsen en epoxy zorgt voor een oersterke en robuuste vloerafwerking. Een afwerking die bovendien zeer goed (ook machinaal) te reinigen is. Wilt u in Dronten een troffelvloer laten leggen? Bel met onze technische specialisten via 020 - 020 846 36.

Toe te passen coatings en bijzondere gietvloeren voor uw bedrijfsruimte in Dronten

G-vloeren BV levert een breed spectrum hoogwaardige EP en PU coatings die mogelijk in combinatie met onze gietvloeren worden toegepast maar ook als zelfstandige laag een duurzame afwerking bieden. U kunt ook een antislip coating laten aanbrengen op vloerdelen waar veilig gebruik en beloopbaarheid belangrijk is.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike