Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Ede

Hoogwaardige gietvloeren voor ondernemers en retailers uit Ede

Bent u ondernemer, winkelier of retailer gevestigd in of in de omgeving van Ede? G-vloeren BV is één van de bekendste gietvloerapplicatiebedrijven van Nederland. Wij zijn bekend om onze expertise, ervaring en hoogwaardige gietvloerproducten. Onze epoxy gietvloeren en polyurethaan producten zorgen ervoor dat uw vloer naadloos, slijtvast en duurzaam te onderhouden blijft. Als ondernemer uit Ede bieden wij u aantrekkelijke kortingen op transportkosten en te behandelen vloeroppervlakken groter dan 500 m2. Wij hebben diverse gietvloerprojecten in de provincie Gelderland op stapel staan, gewoon bij u op de hoek.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze expertise en wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl of neem contact met ons op tijdens kantooruren via 020 - 020 846 36. Vermeld a.u.b. ook uw adres in Ede en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug voor een intakegesprek.

Gietvloeren die wij bij u in Ede kunnen aanleggen

G-vloeren BV levert niet alleen epoxy- en PU gietvloeren, ook het aanleggen van troffelvloeren, MMA vloeren en speciale ESD-gietvloeren (antistatische gietvloeren) alsmede tal van bijzondere vloercoatings behoort tot onze dagelijkse werk. Elke afwerking wordt aangebracht op basis van technische, ruimtelijke en ergonomische eisen. Gietvloeren zijn superdunne afwerkingen en toe te passen in duizenden verschillende kleuren, dus ook in uw eigen bedrijfskleur of in een afgewogen tint die goed past bij uw bestaande interieur. Voor retailers gevestigd in Ede kan in elke mogelijke kleur een showroom of verkoopvloer worden behandeld en verduurzaamd.

Hoge mechanische en chemisch belastbare vloer nodig? Kies epoxy gietvloeren van G-vloeren BV

Gietvloeren zijn de meest slijtvaste vloerafwerkingen die u kunt aanleggen over een bestaande cementgebonden ondergrond. Epoxy is bestand tegen olie, zuren en andere chemische stoffen. Bovendien is met transportvoertuigen zoals heftrucks of vrachtwagens prima over epoxy te rijden zonder de vloer aan te tasten of te beschadigen. Misschien wilt u voor uw bedrijfshal, magazijn of technische ruimte in Ede een gietvloer laten aanbrengen? In dat geval is een epoxyproduct een probaat middel om alle voorkomende belastingen te kunnen weerstaan.

UV-stabiele vloerafwerking nodig in Ede? Kies voor een moderne polyurethaan gietvloer!

Polyurethaan (pu) gietvloeren zijn minder scheurgevoelig en kleurstabieler in vergelijking tot epoxyproducten. G-vloeren BV levert alifatische polyurethaankwaliteit met maar liefst 5 jaar garantie op de kleurvastheid. Het bijzondere van onze PU-gietvloeren is dat ze optimaal betand zijn tegen vuil, vocht en onder normale daglichtcondities niet verkleuren.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike