Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Leeuwarden

Het grootste aanbod gietvloeren van Leeuwarden

U bent op zoek naar een hoogwaardige en naadloze gietvloer en u bent gevestigd in Leeuwarden? G-vloeren BV is ook in de provincie Friesland bekend om haar zeer uitgebreide aanbod polyurethaan- en epoxy gietvloeren. Ook troffel gietvloeren, MMA vloeren en woonbeton behoren tot ons standaard assortiment. Onze gietvloeren zijn toepasbaar in woningen, winkels en bedrijfsruimten en komen, afhankelijk van het product dat u kiest, met 5 jaar garantie op de kleurstabiliteit. Elke gietvloer in Leeuwarden wordt perfect afgestemd op uw wensen en het ruimtegebruik. Kies voor een alifatische pu-gietvloer voor een comfortabele en warm aanvoelende vloer of kies voor een robuuste woonbetonvloer met een natuurlijke oppervlaktestructuur.

Meer weten? Stuur een E-mail naar info@g-vloeren.nl of neem contact met ons op tijdens kantooruren via 020 - 846 36. Vermeld in uw E-mail uw adres in Leeuwarden en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Van opname tot oplevering - Een gietvloer in Leeuwarden laten aanleggen

Vanzelfsprekend moet de ondergrond waarover uw gietvloer wordt aangelegd, eerst goed worden schoongemaakt. De vloer moet geheel stofvrij zijn. Ook onregelmatigheden en kleine of grotere scheurtjes moeten worden gedicht. Gietvloeren zijn maar een paar millimeter dik en dus komt het erop aan om de ondergrond eerst te inspecteren en te behandelen. Als u een oude of verontreinigde betonvloer in Leeuwarden wilt verduurzamen met een gietvloer, dan kunt u er zeker vanuit gaan dat de vloer eerst machinaal moet worden geschuurd of dat er eerst een egalisatielaag of schraplaag nodig is om een gladde ondergrond te creëren. Voor diverse opties valt iets te zeggen, al zit daar wel een ander kostenplaatje aan vast. Na het ‘gietvloerklaar’ maken van uw vloer, wordt een hechtlaag of primer aangebracht waarna kan worden begonnen met het uitsmeren van de gietvloer. Als laatste handeling zal een toplak of coating in zijdeglans of hoogglans de gietvloer beschermen tegen UV-straling, vuil en vocht. U kunt er ook voor kiezen om een antislip coating aan te laten brengen, een toplak die ruwer aanvoelt en de vloer veilig beloopbaar maakt.

De ideale gietvloerdeal voor bedrijfsruimten, winkels en kantoren in Leeuwarden

Wilt u meer dan 500 m2 gietvloer laten aanleggen? Bij G-vloeren BV ontvangt u korting als u meer m2 gietvloer wilt laten aanbrengen. Uw kantoorvloer of winkelvloer wordt zorgvuldig in kaart gebracht aan de hand van een inspectie op locatie.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike