Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Muiden

G-vloeren is actief in heel Nederland en werkt samen met lokale bouwbedrijven om gietvloeren professioneel en vakkundig aan te leggen. Naast de regio Amsterdam zijn wij bijvoorbeeld ook werkzaam in de gemeente Gooise Meren waaronder de stad Muiden. Bent u woonachtig in Muiden of bent u met uw bedrijf of winkel daar gevestigd en op zoek naar een hoogwaardige gietvloer? Neem contact op met onze medewerkers via info@g-vloeren.nl of bel naar 020 - 846 36 94.

Giervloer voordelen voor VVE’s in Muiden

Als u onderdeel bent van een VVE uit Muiden en erover denkt om nieuwe vloerafwerkingen te laten aanleggen over bestaande betonondergronden, dan profiteert u van onze voordelige tarieven op al onze gietvloerproducten. Wij kunnen voor zowel woonruimten in woningen zelf als collectieve trappenhuizen en balkons of galerijen de juiste waterwerende en krasvaste gietvloer voor u als VVE aanbrengen. U profiteert van talloze voordelen waaronder een enorme keuze in afwerkingstinten, verschillende soorten coatings met hoogwaardige technische eigenschappen zoals verbeterde stoot- en krasvastheid, antislip beveiliging en bewezen anti-allergeniteit. Ons uitvoeringsteam werkt ook nauw samen met verschillende bouwbedrijven uit Muiden, dus een geïntegreerde oplossing (complete vernieuwing van vloeren inclusief afwerking) is altijd mogelijk.

Gietvloer voordelen voor ondernemers uit Muiden

Zoekt u een topkwaliteit gietvloer voor uw werkplaats of fabrieksvloer of bent u misschien op zoek naar een stijlvolle vloer voor uw kantoor? G-vloeren BV heeft in het verleden gewerkt voor diverse ondernemers uit Muiden. Uw vloer wordt voorzien van een passende afwerking met exact de juiste functionele eigenschappen. Misschien zoekt u een hoogwaardige vloeistofdichte epoxy afwerking of een speciale antistatische vloer (ESD-gietvloer) zodat machines en personeel geen last hebben van elektrische ontlading? G-vloeren zorgt ervoor dat u vloer zo snel mogelijk wordt aangebracht zodat uw bedrijf niet lang hoeft stil te liggen. Bent u gevestigd in Muiden en op zoek naar de perfecte gietvloer voor werkplaats, winkel of kantoor? Onze technische medewerkers staan altijd voor u klaar voor advies en pasklare oplossingen.

Gietvloeren voor uw schip in Muiden

Gietvloeren worden tegenwoordig veelvuldig in schepen en woonboten toegepast. Als u in de jachthaven van Muiden uw schip of woonboot wilt laten opknappen, dan staat G-vloeren BV u graag terzijde met gedegen advies en een passende oplossing. Onze maritieme PU gietvloer is waterdicht, elastisch en naadloos ideaal voor elke ruimte op een schip zoals de kombuis, messroom, gangen, toiletten, douches, hutten en het stuurhuis. Van belang bij het aanbrengen van epoxy of PU-gietvloeren in schepen is de hechting aan de veelal verweerde stalen ondergrond. De vloerafwerking moet bovendien bestand zijn tegen de trillingen van het schip als de motor in bedrijf is. Gietvloeren in schepen moeten dus beschikken over een aantal bijzonder hoogwaardige eigenschappen.

Woning, winkel, werkplaats of uw schip in Muiden laten voorzien van hoogwaardige gietvloeren? G-vloeren BV is bereikbaar tijdens kantoortijden. Mail naar info@g-vloeren.nl of bel naar 020 - 846 36 94.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike