Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  Alifatische PU Gietvloer

  Omschrijving en toepassing

  De 100% alifatische PU gietvloer van G-vloeren is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 3 tot 4 mm dikke vloerafwerking op basis van polyurethaanhars met een uitstekende UV-stabiliteit. Geschikt als decoratieve, esthetische afwerking van cement- en gipsgebonden ondergronden. Deze hoogwaardige PU Gietvloer is met name geschikt als afwerking van vloeren in woningen, winkels en kantoren.

  Eigenschappen

  • Oplosmiddelvrij.
  • Blijvend-elastisch.
  • Alleen binnen toepasbaar.
  • Vloeistofdicht.
  • Decoratieve toepassing.
  • Hoge mate van UV-stabiliteit.
  • Stofvrij en goed te reinigen.
  • Zelf nivellerend.
  • Naadloos.

  Ondergrond

  De ondergrond moet druk- en vormvast, blijvend droog, schoon en vrij van scheuren en stoffen zijn die afbreuk kunnen doen aan de hechting. Cement- en gipsgebonden ondergronden moeten minimaal 28 dagen oud zijn. Cementhuidjes en betonresten verwijderen d.m.v. slijpen en/of schuren. Gladde en dichte ondergronden (zoals die van beton) ruwen door stofvrij kogelstralen. Anhydriet gietdekvloeren ruwen door stralen of schuren (afhankelijk van de huidtreksterkte). Verontreinigde ondergronden behandelen d.m.v. vlamstralen. Vervolgens schuren en de vloer altijd stofvrij maken door te stofzuigen met een industriezuiger. Gaten en scheuren repareren met Reparatiemortel* of uitvlakmassa fijn*. Cement- en gipsgebonden ondergronden voorstrijken met de Bouwhars* en/ of Schraplaag*. Raadpleeg voor andere ondergronden onze technische dienst.

  Belangrijk

  Verwerkingscondities:
  Minimale ondergrondtemperatuur: 10 °C en 3 °C boven het dauwpunt. Ruimte en verwerkingstemperatuur:
  - Minimaal: + 15 °C en Maximaal: + 30 °C.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike