Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer bedrijf

Welke gietvloer kiest u voor uw bedrijf?

Als ondernemer of winkelier staat u soms voor de keus om een nieuwe vloerafwerking aan te leggen. U heeft misschien al gekozen voor een gietvloer maar u vraagt zich af welk type gietvloer het meest geschikt is voor uw bedrijf? De technische adviseurs van G-vloeren komen graag bij u langs om u op dit punt helder en duidelijk te adviseren. Ons advies is meestal afhankelijk van een aantal bepalende factoren:

1. Is er binnen uw bedrijf of winkel al een stabiele ondergrond aanwezig?

Ons advies voor een bedrijfsgietvloer is veelal afhankelijk van het type ondergrond die wij bij u aantreffen. Gaat het om een zeer ruwe ondervloer dan zullen bepaalde maatregelen zoals egaliseren of schuren noodzakelijk zijn. Het kan zijn dat u al over een dusdanige gladde ondergrond beschikt dat u alleen al kunt volstaan met een coating. Onze inspectie van de ondergrond betreft met name ook de controle op bestaande scheuren in uw bedrijfsvloer.

2. Heeft uw bedrijf profijt van een vloeistofdichte gietvloer of zijn de technische eisen minder stringent?

In sommige branches en voor sommige bedrijven worden vanuit milieuoverwegingen vloeistofdichte vloeren geëist. Denk aan de autoindustrie, garages, fabrieken waar gewerkt wordt met chemische middelen etc..Let wel, de meeste gietvloeren zijn al waterafstotend afgewerkt, de vraag is echter in welke mate u het risico wilt lopen dat olie of andere vloeistoffen in de ondergrond zouden kunnen doordringen. Maar ook als van overheidswege geen nadere eisen wordt opgelegd, kan een vloeistofdichte vloer een uitkomst voor u zijn. We kunnen de opties (inclusief de prijzen) voor u naast elkaar leggen waarna u alsnog kunt besluiten om een geheel olie- en zuurafstotende vloer te laten aanleggen.

3. In welke mate wordt uw bedrijfsvloer chemisch en mechanisch belast?

Wordt er veelvuldig met zware transportmiddelen over uw bedrijfsvloer gereden, heeft u zware stellingen staan in een magazijn of lopen er per dag honderden mensen over uw winkelvloer waardoor zand en vuil gemakkelijk binnen komen? De vloer van uw bedrijf heeft altijd wat te verduren. De mechanische weerbaarheid van epoxyvloeren is extreem hoog, maar misschien is een polyurethaanproduct in uw geval al voldoende om de diverse belastingen op te vangen. Ook het aanbrengen van een antislip coating kan een doeltreffend middel zijn voor uw bedrijfsvloer.

4. Welk type gietvloer zorgt voor het minste omzetverlies voor uw bedrijf?

Sommige gietvloeren hebben een korte droogtijd en zijn weer snel beloopbaar. Een gietvloer voor uw bedrijf kiezen is mede afhankelijk hoe snel de vloer weer functioneel te gebruiken is. Als de ondergrond goed voorbehandeld moet worden, reken dan op langere oplevertijden voor uw gietvloer. Wij kunnen voor u uiteraard exact opgeven hoe lang er over een bepaalde applicatie wordt gedaan.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike