Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Beton gietvloer

Beton gietvloer ter bescherming van uw vloer

Een beton gietvloer voor bescherming van de ondergrond is de meest functionele toepassing voor een gietvloer. Door gebruik te maken van een kunststof gietvloer is een betonnen ondergrond weer voor jaren watervast en ondoordringbaar te maken. Er bestaan eigenlijk in hoofdzaak drie productgroepen waarmee u een beton gietvloer kunt realiseren; epoxy, polyurethaan en woonbeton. Deze laatste is een bijzondere vorm van betonapplicatie en heeft vooral ook een esthetische functie in woningen. Een 2-componenten beton gietvloer van epoxy heeft een zeer sterke toplaag. De technische eigenschappen van deze kunststof gebonden gietvloer zijn zeer voordelig in ruimten waar hoge chemische en mechanische belastingen dagelijks een rol spelen. Denk daarbij aan productiecentra, magazijnen, garages en fabrieken. Daar waar gereden wordt met transportvoertuigen, waar gewerkt wordt met olie en zuren en daar waar de vloer bestand moet zijn tegen temperatuurswisselingen of zware belastingen van stellingen.

Beton gietvloer van polyurethaan

PU gietvloeren bieden een uitstekende bescherming voor betonvloeren, maar zijn minder zwaar te belasten dan epoxy gietvloeren. Een beton gietvloer van polyurethaan wordt daarom vaker gebruikt in woningen en kantoren en is in een enorme variëteit kleuren en tinten aan te brengen. Net als bij epoxyvloeren is de beton gietvloer van polyurethaan watervast en naadloos aan te brengen en is deze ook toepasbaar in sanitaire ruimten. Er bestaat een breed spectrum aan topcoatings die op een beton gietvloer van polyurethaan kan worden aangebracht zoals anti-slipcoatings, waterdichte coatings, anti-statische coatings. Deze coatings op PU beton gietvloeren hebben ook nog een andere functie, de bescherming tegen UV-straling. UV-straling zorgde in het verleden tot ernstige verkleuring van een PU gietvloer. Deze zogenaamde "vergeling" komt steeds minder vaak voor omdat er steeds betere grondstoffen worden toegepast en steeds betere beschermende coatings. G-vloeren BV biedt 5 jaar garantie op het topsegment PU gietvloeren. Voor meer informatie over beton gietvloeren van polyurethaan kunt u kijken op onze pagina over "design gietvloeren".

Woonbeton - nieuwe generatie beton gietvloer

Woonbeton is een andere variant beton gietvloer. Deze afwerkingslaag is een stuk dikker dan PU gietvloeren en epoxy gietvloeren en kan tot een dikte van 8 cm worden aangebracht. Woonbeton is een cementgebonden beton gietvloer, vergelijkbaar met een anhydriet dekvloer maar dan uitgevoerd met cement in plaats van gips als bindmiddel. Het woonbetonmengsel heeft tijdens het aanbrengen hetzelfde zelfnivellerende en vloeibare karakter als anhydriet deklagen. Woonbeton gietvloeren zijn populair door de grote keuze en mogelijkheden wat betreft afwerking, structuur en kleur. G-vloeren BV levert en appliceert woonbeton van superieure kwaliteit in honderden oppervlaktestructuren en tinten. Daarbij kunt u kiezen uit een volwaardige woonbeton gietvloer waarbij de pigmenten door de gehele betonmassa worden gemengd of ons 'toplaag woonbeton' waarbij alleen de toplaag van een kleur wordt voorzien. Lees meer over woonbeton.

Betonnen gietvloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike