Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonnen gietvloer

Kies voor meest duurzame betonnen gietvloer van G-vloeren

G-vloeren levert een ruim assortiment zeer duurzame en toekomstbestendige betonnen gietvloeren, ook wel aangeduid als 'woonbeton vloeren'. Deze betonnen gietvloeren zijn cementgebonden afwerkingen die in diktes van 2 tot 8 cm kunnen worden aangebracht over elke mogelijke ondergrond. In tegenstelling tot reguliere gietvloeren die soms maar een paar millimeter dik zijn, zijn dit de betonnen gietvloeren die u nodig heeft als u bijvoorbeeld vloerverwarming of andere leidingwerk in uw betonvloer wilt laten opnemen. De betonnen 'woonbeton' gietvloer is geheel naadloos, slijtvast en zeer gemakkelijk in het onderhoud. Betonachtige of cementgebonden gietvloeren van G-vloeren worden rechtstreeks geleverd vanuit de betoncentrale maar hoeven niet volledig in kleur te worden toegepast. Een goedkopere oplossing om dit type betonnen gietvloeren van kleur te voorzien is om alleen de bovenste 20 mm met pigmenten uit te voeren.

Betonnen gietvloer binnenshuis toepassen

U kunt een betonnen gietvloer zoals woonbeton overal in huis toepassen, ook in sanitaire ruimten. Door de betonnen gietvloer af te werken met een sealer, wordt de waterdichtheid van de ondergrond verzekerd. Uw betonnen gietvloer is simpel schoon te houden met wat lauw water en een dweil en is voor de eerst komende 15 jaar geheel krasvast. Het voordeel van een betonnen gietvloer is dat elk vloerverwarmingsysteem gelijk in de vloer kan worden meegenomen. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat een betonnen gietvloer wat dikker is en dus dat er bij renovaties van betonvloeren extra scherp moet worden gekeken naar aanpassingen van de dorpelhoogte bij deuropeningen. Betonnen gietvloeren kunnen over een akoestisch dempende ondergrond worden aangelegd conform de NEN ISO 717, en dat maakt ze ook geschikt voor de toepassing in appartementengebouwen.

Keuze in kleuren voor de betonnen gietvloer

Bij G-vloeren heeft u ruime keuze in kleuren, tinten en oppervlaktestructuren. U kunt uw betonnen gietvloer geheel egaal in kleur laten aanbrengen of een meer korrelige uiterlijk uitkiezen. Uw betonnen gietvloer kan geheel op maat voor u worden samengesteld. Ook voor de renovatie van bestaande betonnen gietvloeren kunt u bij G-vloeren terecht. Ons technische team heeft ruime ervaring met het opwaarderen van verouderde betonvloeren en betonnen gietvloeren.

Op zoek naar een betonnen gietvloer van hoge kwaliteit? Bespreek al uw wensen met onze technische adviseurs. Bel tijdens kantooruren met 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl Meer weten over woonbeton? Kijk op onze woonbeton pagina.

Betonnen Vloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike