Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

EP gietvloer prijs

De beste EP gietvloer prijs van Nederland vindt u steevast bij G-vloeren BV

G-vloeren BV biedt u de laagste prijzen voor hoogwaardige vloeistofdichte epoxyvloeren van superieure kwaliteit. Met ruim 10 jaar ervaring in het aanleggen van epoxyproducten en ons goed geschoolde uitvoeringsteam, zijn wij altijd in staat u een aantrekkelijk aanbod te doen. Meer m2 vloeroppervlak is uiteraard altijd standaard een lagere m2 prijs en dat kan gelijk zo’n 10 tot 15% schelen.

Wilt u profiteren van onze gunstige EP gietvloeren prijzen?

Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Technische gegevens van onze EP gietvloer

De in prijs verlaagde EP gietvloer van G-vloeren is een 2 componenten oplosmiddelvrije, 1 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van epoxyhars, in diverse kleuren leverbaar. Geschikt als duurzame, naadloze afwerking van cement- en gipsgebonden ondergronden. Deze hoogwaardige gietvloer van G-vloeren BV is met name geschikt voor de vloerafwerking van magazijnen, garages en technische ruimten.

Lage EP gietvloer prijzen voor garagehouders, MKB-ers en ondernemers vanaf 200 m2

Bent u garagehouder of MKB-er en zoekt u een hoogwaardige epoxyvloer die vloeistofdicht is en zowel chemisch als mechanisch tegen alle belastingen bestand is? Onze EP gietvloeren zijn twee tot drie keer zo sterk als regulier beton en hebben een zeer hoge stoot-, slag- en slijtvastheid. Bovendien zijn al onze epoxyproducten uitvoerig getest op vloeistofdichtheid, dus u beschikt gegarandeerd over een olie- en zuurwerende vloer die bijvoorbeeld toegepast kan worden in de automotive industrie en voor allerlei soorten machineparken, fabriekshallen, p-garages en dergelijke.

Vaste lage EP gietvloer prijs inclusief trajectcontrole en veilig werken conform ARBO

Het aanbrengen van een epoxyvloer moet veilig gebeuren. Voordat wij de EP gietvloer aanbrengen maken wij, indien noodzakelijk, een veiligheidsplan waarin alle beschermende maatregelen en condities worden beschreven. U gaat niet alleen in zee met een erkende gietvloerapplicateur die veel weet over epoxy, maar ook een specialist die goed toegerust is om epoxy op een veilige manier te hanteren.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike