Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Almere

Hoogwaardige PU gietvloeren voor uw woonhuis in Almere

U heeft een prachtig woonhuis in een mooie wijk in Almere gebouwd of gekocht en nu wordt het tijd om een keuze te maken voor een duurzame en onderhoudsvrije vloerafwerking? Heeft u al eens over een gietvloer nagedacht? Op het gebied van hoogwaardige afwerkingen zoals gietvloeren en coatings bent u bij G-vloeren BV aan het juiste adres. Ook voor speciale wandproducten zoals Pandomo of beton cire kunt u bij ons terecht.

Wij bieden particulieren en ondernemers gevestigd in Almere een breed spectrum full-service uitvoeringswerkzaamheden voor het afwerken van vloeren en wanden. Onze moderne alifatische polyurethaan gietvloeren zijn ideaal voor uw woonkamer of badkamer vanwege hun uitzonderlijke kras- en slijtvaste eigenschappen. Onze epoxy gietvloeren vertegenwoordigen het meest robuuste segment dat tegenwoordig op de markt verkrijgbaar is. Uw gietvloer wordt geheel naadloos opgeleverd en is bestand tegen elke vorm van belasting voor de eerst komende twintig jaar. Ondernemers die in Almere gevestigd zijn bieden wij aantrekkelijke kortingen bij vloeroppervlakten voor gietvloeren groter dan 200 m2. Dit betreft doorgaans robuuste epoxygietvloeren die mechanisch en chemisch aan de meest stringente weerstand- en belastingseisen voldoen. Als aanvrager uit Almere kunt u ervan op aan dat uw gietvloer zeer professioneel wordt aangelegd. Wij beschikken over de noodzakelijke knowhow om elk mogelijke ondergrond te behandelen met superieure PU gietvloeren en epoxycoatings. Op al onze alifatische PU gietvloeren krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op kleurechtheid.

We kochten in Maart 2013 onze woning in de Parkwijk in Almere en wilde de badkamer grondig opknappen. Met een alifatische gietvloer in de badkamer hebben wij een heerlijk comfortabele verblijfsruimte gecreëerd

Huizenbezitters woonachtig in Almere kopen nu al collectief gietvloeren in

Wilt u profiteren van onze aantrekkelijke kortingen? Vraag dan eens samen met familie of vrienden uit Almere een offerte aan. Hoe meer m2 u wilt laten aanbrengen, hoe goedkoper de gietvloer prijs per m2. Vele huizenbezitters uit de Parkwijk van Almere gingen u al voor. Het aanvragen van een offerte als collectief biedt u vele voordelen, u beschikt gezamenlijk over een krachtig budgetcontrole middel om ook tijdens de uitvoering alle kosten en eventueel meerwerk in de gaten te houden. Kijk hier voor meer informatie over de prijsbepaling van onze gietvloeren.

Bedrijfsvloeren met gietvloeren verduurzamen in de regio Almere

Bedrijfsvloeren worden veelal blootgesteld aan agressieve stoffen. Gietvloeren moeten daarom bestand zijn tegen elke mogelijke verontreiniging of belasting. Bij G-vloeren BV kunt u als ondernemer zowel ESD-vloeren als anti-slip coatings laten aanleggen. Ook als u een bestaande en flink verontreinigde vloer wilt laten behandelen kunt u bij G-vloeren BV terecht. Voor ons is geen enkele vloerrenovatie onmogelijk!

Gietvloer Amersfoort

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike