Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer België

G-vloeren BV voor alle soorten gietvloeren en applicatie van gietvloeren in België

G-vloeren BV adviseert particulieren, retailers en ondernemers uit België die meer willen doen met hun bestaande vloer. Gietvloerproducten zijn bij uitstek het middel om uw vloer voor jaren onderhoudsvrij en duurzaam te maken. Wij zijn actief in de regio's Antwerpen en Brussel met ons goed opgeleide uitvoeringsteam en zijn al jaren bezig met het renoveren en behandelen van allerlei soorten ondergronden met hoogwaardige gietvloeren en coatings. Wij onderscheiden ons door uitstekende garantievoorwaarden, efficiënte service en een gedetailleerde methode van appliceren alsmede slimme trajectcontrole-instrumenten voor de wat grotere gietvloerprojecten. Zowel epoxy gietvloeren als polyurethaan vloeren worden door ons in België geleverd en aangebracht, maar u kunt bij ons ook diverse wandproducten, grindvloeren en troffelvloeren bestellen. Bent u woonachtig in België of runt u uw bedrijf vanuit Antwerpen of Brussel? Bespreek al uw wensen met onze gietvloerexperts en kom exact te weten wat voor u de meest optimale en meest economische gietvloeroplossing is.

Bedrijven uit Belgie die gebruik maken van de gietvloer service van G-vloeren BV

In het recente verleden hebben wij tal van ondernemers geholpen aan hoogwaardige epoxy gietvloeren. U kunt daarbij ook denken aan zogenaamde anti-statische gietvloeren (ESD-vloeren) en speciale epoxy gietvloeren die met anti-slipcoatings heel gebruiksveilig worden gemaakt. Daarnaast hebben wij vele specialistische bedrijven uit Belgie geholpen aan troffel- en grindvloeren, doorgaans zeer robuuste vloeren die zeer geschikt zijn voor zwaar belaste vloeren. Afhankelijk van de vraag en de grote van het gietvloerproject, beschikken wij over een flexibel uitvoeringsteam van Belgische en Nederlandse vaklieden. Stuk voor stuk goed opgeleide en getrainde mensen die het ambachtelijke vak van gietvloerapplicatie al jaren beoefenen. Meer weten over epoxyvloeren van G-vloeren BV? Kijk eens op onze Epoxyvloer België informatiepagina en kom alles te weten over de voordelen van epoxy gietvloeren en epoxy coatings.

G-vloeren BV introduceert alifatische PU gietvloeren in België

Al enige tijd geleden zijn de zogenaamde alifatische gietvloeren door G-vloeren met groot succes geïntroduceerd bij onze klanten uit Antwerpen en Brussel. Deze polyurethaan producten onderscheiden zich ten eerste door hun minimale verkleuring over een langere termijn. Door het grondig selecteren van de juiste grondstoffen en pigmenten zijn deze alifatische PU gietvloeren bij uitstek geschikt voor particuliere woningbezitters die woonkamers of badkamers van een duurzame afwerking willen voorzien. Op onze alifatische PU vloeren bieden wij maar liefst 5 jaar garantie.

Meer weten over onze alifatische producten? Ga naar onze PU vloeren informatiepagina en ontdek alle voordelen!

Gietvloer beton

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike