Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer beton

Beton beschermen of beton verfraaien, G-vloeren BV biedt u een groot aantal beton-verduurzamingsproducten betonnen vloeren. Onze gietvloeren en coatings voor beton zijn afkomstig van gerenommeerde leveranciers waardoor wij uitstekende garanties kunnen bieden op kleurechtheid.

Gietvloerspecialist voor elke gietvloer ter verfraaiing of verduurzaming van beton

G-vloeren BV is de erkende gietvloerspecialist voor verduurzaming, bescherming en verfraaiing van beton. Wij appliceren naadloze en superdunne gietvloeren en coatings op alle betonondergronden, vloeren en wanden. Bij G-vloeren kunt u kiezen uit een zeer breed pakket beton gietvloeren die kunnen worden uitgevoerd in honderden kleuren en oppervlaktestructuren. In betonlook, metallic tint of welke andere kleur u maar wenst. Al onze gietvloeren voor beton worden voorzien van hoogwaardige topcoatings ter bescherming tegen UV-straling en om uw betonvloer slijt- en krasvast te maken. Onze beton gietvloeren worden toegepast in woningen, kantoren maar ook in productiecentra en werkplaatsen waar vloeren allerlei mechanische en chemische belastingen moeten opvangen. Denk aan zware transportvoertuigen of het werken met olie en zuren. Het zijn bij uitstek ruimtes waar een gietvloer op beton de ondergrond beschermt en verduurzaamd.

Gietvloer op beton op basis van 2-componenten epoxy

Een gietvloer aanbrengen op beton op basis van epoxy heeft een significant voordeel; de toplaag heeft een twee maal zo grote druk- en treksterkte als regulier beton. Een epoxy gietvloer die op een betonnen ondergrond is aangebracht is geheel naadloos en watervast en door toepassing van diverse topcoatings kunnen extra voordelige eigenschappen worden verkregen. Denk aan anti-slip coatings voor extra gebruiksveiligheid of anti-statische coatings voor het afvoeren van statische elektriciteit op betonvloeren. Deze laatste wordt dan ook veelvuldig als gietvloer toegepast op betonvloeren van laboratoria en ziekenhuizen alsmede bedrijven waar met gevoelige electronische apparatuur wordt gewerkt. Een epoxy gietvloer op beton is niet alleen een zeer sterke vloerafwerking, de toplaag kan door een net wat andere compositie meerdere functionele voordelen opleveren.

Polyurethaan gietvloeren op betonondergronden

Gietvloeren voor betonvloeren die op basis van polyurethaan worden aangebracht zijn minder scheurgevoelig dan epoxy gietvloeren. Door toepassing van extra beschermende coatings kan evenwel een zeer goede slijtvastheid en krasvastheid worden verkregen. Het voordeel van PU voor gietvloeren op beton is de enorme keuze in kleuren en tinten alsmede de toepasbaarheid in sanitaire ruimten. Een PU gietvloer voor beton kan in aromatische of alifatische versie worden uitgevoerd. Het verschil is dat moderne alifatische gietvloeren een stuk minder snel verkleuren doordat pigmenten en vulstoffen van hogere kwaliteit zijn. Ons hoge segment alifatische PU gietvloeren voor beton blijft tot in lengte van jaren kleurecht, vandaar dat wij voor dit soort gietvloeren voor betonondergronden 5 jaar garantie op de kleurechtheid bieden.

Gietvloer Breda

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike