Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Brussel

G-vloeren BV - Applicatie van alifatische PU gietvloer in Brussel

Als erkend gietvloerspecialist actief in de regio Brussel, biedt G-vloeren BV u superieure esthetische gietvloeren. Wij zijn als gietvloerapplicateur al jarenlang actief in Brussel en omgeving, met de nadruk op de applicatie van alifatische polyurethaan gietvloeren. In tegenstelling tot reguliere PU gietvloeren zijn alifatische gietvloeren opgebouwd uit a-polaire verbindingen die geen verbindingen aangaan met water of andere vloeistoffen. Dit beperkt de vervuiling van de vloer en verzekert over een langere periode de kleurechtheid van de gietvloer. Alifatische gietvloeren zijn UV-stabiel. Voorheen was verkleuring door UV-straling een onontkoombare slijtage-eigenschap van PU gietvloeren. Met onze nieuwste alifatische producten behoort dit tot het verleden en kunt u als Brusselse ondernemer, winkelier of woningbezitter ook beschikken over deze moderne vloerafwerkingen. Onze gietvloeren worden bij zowel particulieren als bij ondernemingen in Brussel ingezet ter bescherming, verfraaiing en verduurzaming van de ondergrond. Een gietvloer beschermd de ondergrond door zijn vloeistofdichte en slijtvaste eigenschappen, de verfraaiing komt tot stand omdat deze gietvloeren in allerlei kleuren kunnen worden aangebracht en de verduurzaming is het logische gevolg van het zeer onderhoudsvriendelijke karakter mogelijk in combinatie met energiezuinige vloerverwarming. Gietvloeren gaan een stuk langer mee dan andere harde vloerafwerkingen en vertonen minder scheuren en kleurverschillen.

Ondernemers of retailers uit Brussel die een gietvloer willen laten appliceren

G-vloeren BV biedt u keuze uit een breed spectrum polyurethaan- en epoxy gietvloeren alsmede grindvloeren en troffelvloeren. Als ondernemer gevestigd in Brussel profiteert u van onze vaste kortingen op projecten boven de 200m2 en onze slimme trajectcontrolemechanismen. Deze laatste zijn een vast onderdeel van onze uitgebreide service naar onze klanten in de regio Brussel. Door te werken met dynamische planningsoverzichten krijgt u direct inzicht in de status van een project. Tezamen met deze planningscontrole bieden wij ondernemers in Brussel tegelijkertijd de juiste calamiteitenstrategie en risicoanalyse. G-vloeren BV appliceert gietvloeren op basis van de meest stringente veiligheidsrichtlijnen alsmede het Algemeen Reglement voor de Arbeidsbescherming (ARAB).

Gietvloervoordeel in Brussel als ondernemerscollectief

Als ondernemerscollectief opererend vanuit Brussel kunt u grote prijsvoordelen per m2 gietvloer behalen. Door de meest bepalende grondstoffen voor onze gietvloeren in bulk in te kopen, kunnen wij u vaste lage grondstofprijzen door berekenen. Uiteraard is dit afhankelijk van de op dat moment geldende grondstofprijzen van pigmenten en andere vulstoffen die wij voor de aanleg van onze gietvloer gebruiken. Bent u aangesloten of onderdeel van een ondernemerscollectief uit Brussel en zoekt u naar een professionele partij voor advisering over of applicatie van gietvloeren?

Aarzel niet en neem contact op met onze technische medewerkers voor een oriënterend gesprek. Verken de mogelijkheden, er is meer mogelijk met gietvloeren dan u denkt!

Gietvloer Den Bosch

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike