Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Emmen

Bent u gevestigd in Emmen? Bestel de beste kwaliteit gietvloeren voor een betaalbare prijs!

U wilt uw werkplaats, magazijn of fabriekshal in Emmen van een hoogwaardige vloerafwerking voorzien? Bij G-vloeren BV bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit vloeistofdichte en slijtvaste gietvloeren, geschikt voor zware mechanische belastingen én prima bestand tegen chemische vloeistoffen. Ook als u als garagebedrijf uit Emmen een bodembeschermende vloer nodig heeft, kunnen wij u op maat van advies dienen. Onze highgrade epoxyvloeren zijn bestand tegen olie, zuren, rubberhoudende stoffen en kunnen tevens met antislip eigenschappen worden toegepast.

Meer dan 200 m2 vloeroppervlak? Korting op epoxyvloeren voor ondernemers in Emmen!!

Als ondernemer of winkelier profiteert u van ons aantrekkelijke kortingsaanbod voor vloeren groter dan 200 m2. Onze epoxy gietvloeren kunnen in meerdere tinten worden toegepast en kunnen indien noodzakelijk ook als antistatische epoxy gietvloer worden gelegd.

Ons aanbod voor ons volledige assortiment epoxy gietvloeren voor ondernemers geldt onder meer voor organisaties die gevestigd zijn op de volgende bedrijventerreinen in Emmen:

  • Bargermeer-Noord
  • Bargermeer-Zuid
  • Bargerpoort
  • Bedrijvenpark A37
  • Businesspark Eigenhaard
  • Bedrijventerrein Barger-Oosterveld
  • Businesspark Meerdijk en Waanderveld.

Polyurethaan gietvloeren voor winkeliers en retailers

Bent u retailer of winkelier gevestigd in één van de winkelcentra in Emmen en denkt u erover om uw vloer op te knappen? De polyurethaan gietvloeren van G-vloeren BV zijn slijtvast, naadloos en over elke ondergrond aan te leggen. Polyurethaan is scheuroverbruggend en kan eventueel zelfs in uw eigen bedrijfskleur worden toegepast. Onze PU-gietvloeren blijven jarenlang prima bestand tegen vuil en vocht en zijn zeer eenvoudig te reinigen. Het is een superdunne, slijtvaste en naadloze laag die over elke betonondergrond of over andere harde vloerafwerkingen kan worden aangebracht.

Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Of bel ben onze technische adviseurs via 020 846 36 94

Over G-vloeren BV

G-vloeren BV is één van de grootste gietvloerspecialisten van Nederland. Wij leveren onze hoogwaardige epoxy- en polyurethaanproducten door heel het land en werken met een vast uitvoeringsteam en dat heeft zo zijn voordelen. Als ondernemer gevestigd in Emmen kunt aan de hand van ons advies een keuze maken uit een breed spectrum prachtige vloerafwerkingen die zowel esthetisch, technisch als functioneel uw vloer de komende jaren in perfecte conditie houden. Wij beseffen dat uw winkel of bedrijf niet voor lange tijd stil mag liggen en mede daarom werken wij met gietvloeren die binnen 24 tot 48 uur alweer beloopbaar zijn. G-vloeren BV is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Afbouwbedrijven en biedt u professionele dienstverlening, gedegen advies én een veilig en overzichtelijk uitvoeringstraject.

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike