Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Gorinchem

Woonhuizen in Gorinchem voorzien van een gietvloer

In de Middeleeuwen en in de neogotische periode werden in de vestingstad Gorinchem vloeren aangelegd met tegels van gebakken klei, soms afgewerkt met een gladde glazuurlaag. In die tijd waren kunststoffen nog niet uitgevonden maar werden vloeren dus al voorzien van een gladde afwerklaag die makkelijk te onderhouden was. Er is sinds de Middeleeuwen heel wat veranderd, maar één element blijft toch altijd hetzelfde en voert nog altijd de boventoon als het gaat om de keuze voor een afwerking: particulieren, winkeliers en ondernemers kiezen doorgaans voor de meest onderhoudsvriendelijke vloeren die nog jaren meegaan. Wat dat betreft zijn gietvloeren bij uitstek de afwerking die u zoekt. Als u woonachtig bent in Gorinchem of daar uw bedrijfsvoering heeft, denk dan eens aan de voordelen die gietvloeren u bieden. Een gietvloer is slijt- en krasvast, scheurt niet, is volstrekt naadloos en kan op elke ondergrond worden toegepast. Ook voor de renovatie van een badkamer of op een oude houten vloer of ondergrond kan een gietvloer worden aangebracht. In combinatie met een lewis-zwaluwstaartprofiel en wat extra betonmassa kan zo een stevige ondergrond voor uw gietvloer worden gecreëerd. Kijk hier voor meer informatie over gietvloerapplicatie voor houten vloeren.

Gietvloeren voor VVE's en particuliere woningbezitters gevestigd in Gorinchem

Speciaal voor VVE's die in Gorinchem gevestigd zijn, bieden wij als vloerspecialist flinke kortingen op de m2 prijs van uw gietvloer. Zowel binnen als buiten de woning zoals bijvoorbeeld in het centrale trappenhuis, kunnen verouderde betonvloeren en prefab bordessen weer in een nieuw jasje worden gestoken. Met epoxy coatings kunnen buitenbalkons worden behandeld en langjarig worden verduurzaamd en met PU gietvloeren haalt u een product in huis dat nog lang zijn functionele en technische eigenschappen behoudt. Wij hebben ruime ervaring met het leggen en aanbrengen van gietvloeren in verschillende appartementengebouwen in de stad Gorinchem. Wij kijken uiteraard naar de eventuele geluidstechnische eisen die binnen het gebouw van toepassing zijn en kunnen op basis daarvan bepalen welke maatregelen noodzakelijk zijn om een gietvloer bij u aan te leggen. G-vloeren BV biedt standaard kortingen op VVE's die in Gorinchem een flink aantal m2 vloeroppervlak willen laten behandelen. Kijk hier voor meer informatie over onze aantrekkelijke kortingen.

In Gorinchem gevestigde ondernemers zijn bij G-vloeren BV aan het juiste adres

G-vloeren BV is actief in geheel Zuid-Holland. Als ondernemer of winkelier gevestigd in Gorinchem, profiteert u van ons jarenlange ervaring met het aanbrengen van gietvloeren op diverse ondergronden. Wij brengen tevens de meest duurzame epoxyvloeren aan in fabrieken en werkplaatsen of in productiecentra waar milieutechnische eisen van invloed zijn op de keuze van een vloerafwerking. G-vloeren BV biedt u als Gorinchemse ondernemer diverse handige budgetcontrolemechanismen zodat ook tijdens de uitvoering uw budget tot in detail wordt bewaakt.

Wilt u uw bestaande vloer laten inventariseren of zoekt u een advies op maat? Bel vanuit Gorinchem met 020 - 846 36 94 en bespreek uw wensen met onze gietvloerspecialisten.

Gietvloer Groningen

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike