Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloeren Amsterdam

Gietvloeren Amsterdam zou onze naam kunnen zijn. Want we hebben al heel wat gietvloeren in Amsterdam geleverd. Onze speciale gietvloeren Amsterdam hebben een levendige, chique en moderne sfeer. We hebben gietvloeren Amsterdam geleverd voor industrieel gebruik zoals grote bedrijfsruimtes en bouwmarkten.

Gietvloeren Amsterdam voor particulieren

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor onze gietvloeren. Logisch, want gietvloeren Amsterdam zijn niet alleen erg hip, ze zijn ook hygiënisch en erg makkelijk om te onderhouden. Tegenwoordig is iedereen zo druk dat we steeds meer kiezen voor onderhoudsvriendelijke producten, hieronder vallen ook onze gietvloeren Amsterdam. Daarom wordt gekozen voor gietvloeren Amsterdam.

Gietvloeren Amsterdam, voor wie van mooi, strak, warm en functioneel houdt

Voor uw gietvloeren Amsterdam kunt u een eigen ontwerp aanleveren. Wij maken wat u ontwerpt. Met het persoonlijke ontwerp geeft u de ruimte precies de sfeer die u wilt. Strak, of juist klassiek en warm. De gietvloeren Amsterdam bewijzen dat we aan ieders wensen kunnen voldoen.

Alle kleuren zijn leverbaar. Misschien hebt u geen tijd om de vloer zelf te ontwerpen. Laat het dan over aan een van onze ontwerpers, wij denken graag met u mee en niets is ons te gek!

Gietvloeren Amsterdam tegen een zeer concurrerende prijs

Dat kwaliteit en design niet duur hoeven te zijn bewijzen wij met onze gietvloeren Amsterdam op een voortreffelijke manier. Laat u verbazen en bezoek onze showroom.

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.
Ook kunt u onze showroom bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, betonlook gietvloer, betonlook vloer, polyurethaan gietvloer, epoxy gietvloer. PU gietvloer maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Gietvloeren prijzen

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike