Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Microcement

Vakkundig aangebracht microcement van G-vloeren BV

Microcement (beton cire) is een cementgebonden dunne afwerklaag van een paar millimeter. Het is opgebouwd uit een mix van kalkcement, marmerpoeder en kunststof harsen. Het verschil met normaal cement zit 'm in deze kunststof additieven die microcement zowel waterdicht als zeer slijtvast maken. Bovendien maakt het dat microcement gemakkelijk is aan te brengen op wanden en vloeren in een naadloze dunne laag (2 tot 4 mm). Het aanbrengen van microcement is echt een karwei dat door een vakman moet worden uitgevoerd, de kwaliteit van de afwerklaag is zeer afhankelijk van het professioneel omgaan met de valkspaan en ander gereedschap om het schuurwerk zo perfect mogelijk te maken. G-vloeren beschikt over een professioneel team van vakmensen die ruime ervaring hebben met het aanbrengen van Microcement in diverse ruimten, zowel bij particulieren als ondernemers. Microcement is in vele kleuren en korreldikten te verkrijgen.

De mogelijkheden en toepassingen van Microcement

Pandomo is wat voordeliger aan te brengen dan Beton Cire microcement. Microcement is de algemene benaming voor allerlei beton cire producten, ook wel aangeduid als designstucwerk of cementgebonden gepolijste designpleisters. Ze worden toegepast op wanden van sanitaire ruimten, badkamers, aanrechtbladen, vloeren en wanden van winkels en ruimten waar decoratie en sfeer bepalend zijn. Het is inmiddels een immens populair product bij veel woningbezitters om wanden en vloeren van keukens en badkamers een unieke sfeer te geven. Ook het simpel afwerken van een badomhuizing met Microcement kan voor fraai sculptuur opleveren in de badkamer. Microcement is dan ook uitvoerbaar in vele kleuren en tinten en op te zetten met een groffe of fijne oppervlaktestructuur. Microcement wordt doorgaans aangebracht in een laagdikte van 3-5 mm, volgens de opbouw van het product: microcement grof in 2-3 mm met 1,5 – 2 mm microcement fijn.

Eigenschappen van Microcement

Microcement is waterdicht, poriëndicht, slijtvast en naadloos aan te brengen. Door kunststof additieven is het product tijdens het aanbrengen gemakkelijk uit te smeren en na droging ook goed te schuren. Microcement is over alle vlakke wanden en vloeren aan te brengen en omdat het zeer dun wordt aangebracht is zorgvuldige behandeling van de ondergrond noodzakelijk. Gasbeton wanden die bijvoorbeeld zeer poreus zijn moeten eerst worden behandeld met een voorstrijkmiddel of primer voordat de eerste laag Microcement kan worden aangebracht. Door uiteindelijk het microcement te schuren met speciaal gereedschap wordt de unieke 'tekening' op wand of vloer verkregen.

Professionele uitvoering van Microcement

G-vloeren BV is al ruim 15 jaar bezig met het aanbrengen van microcement op diverse wanden en vloeren in woningen, winkels en kantoren. Wij beschikken over de nodige knowhow en technieken om voor u professioneel met microcement aan de slag te gaan. Voor meer informatie over dit bijzondere product kunt u langskomen in onze showroom of advies inwinnen door te bellen met 020 - 846 36 94 of te mailen naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike