Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Slagerijvloer

Uw slagerijvloer en de hygiënecode voor de vleesverwerkende industrie

De uitvoering van publieke taken op het gebied van diergezondheid, voedselveiligheid en dierenwelzijn ligt in 2014 nog grotendeels bij de PVE. Het Productschap Vee, Vlees en Eieren is nog steeds verantwoordelijk voor de implementatie van de hygiënecode op de slagerijvloer bij slagerijen, slachthuizen en poeliers. Daarnaast is er nog de Vereniging van Keurslagers en de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie. Ook als slager of slachthuis zult u zich moeten afvragen welke slagerijvloer het meest voor u geschikt is en welke voldoet aan alle richtlijnen die aan een slagerijvloer worden gesteld door de Voedsel en Waren Authoriteit. De HACCP norm geeft geen directe hint naar welk type vloer u op zoek moet gaan, maar er is eigenlijk maar één type vloer dat zowel aan de hygiënische als aan de duurzame voorwaarden voor uw bedrijf voldoet; een hoogwaardige makkelijk te onderhouden kunststof gebonden slagerijvloer Het is uiteraard altijd mogelijk om op eigen wijze invulling te geven aan HACCP en de onderhoudsvriendelijkheid en kwaliteit van een slagerijvloer. De Voedsel en Waren Autoriteit zal bedrijven dan controleren op deze eigen aanpak en niet op de hygiënecode. G-vloeren BV heeft veel ervaring met het aanbrengen van slagerijvloeren. Dit betreft doorgaans de epoxy gietvloer, een kunststof gebonden slagerijvloer die compleet naadloos is aan te leggen en waarvan al het vleesafval makkelijk te verwijderen is.

Epoxy gietvloer of troffelvloer - Wat is de beste slagerijvloer?

haccp goedgekeurde slagerijvloer

Troffelvloeren zijn in feite opgebouwd zijn uit een grof mengsel van gekleurd zand (kleur gesinterde kwartsieten) en epoxy harsen. Een troffelvloer is een factor 5 tot 10 keer dikker dan een reguliere epoxy gietvloer en het handige van dit type troffel-slagerijvloeren is dat ook gelijk plinten in hetzelfde materiaal kunnen worden meegenomen. Deze slagerijvloeren voldoen compleet aan de strengste HACCP normen omdat ze zowel mechanisch als chemisch moeiteloos kunnen worden belast. Olie, zuren of zware stellingen hebben geen invloed op dit type slagerijvloer. Na het uitvlakken van de bestaande ondergrond van de slagerijvloer (doorgaans een betonvloer), wordt de troffelslagerijvloer van G-vloeren BV met de hand aangebracht. Het ambachtelijke karakter van onze uitvoeringsmethodiek maakt het mogelijk dat juist de vloer/wand overgangen goed strak kunnen worden aangelegd. Troffelslagerijvloeren worden doorgaans afgewerkt met een transparante toplaag en hebben een droogtijd van 2 tot 4 dagen afhankelijk van de totale dikte. Troffelslagerijvloeren hebben een uitstekende stroefheid, dit maakt ze dan ook geschikt voor productieruimten waarop veel wordt rondgelopen en gewerkt. De troffelslagerijvloer wordt geheel naadloos aangebracht en bevat geen oplosmiddelen.

Wilt u meer weten over de slagerijvloeren van G-vloeren BV of specifiek meer informatie over troffelvloeren? Onze technische adviseurs staan u graag te woord.

Sportvloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike