Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Sportzalen | G-vloeren.nl

De favoriete kunststof vloer van sporters in sportzalen

Bij de meeste sporters gaat de voorkeur in sportzalen uit naar kunststof sportvloeren, omdat dit soort kunststof vloerensystemen in sportzalen als zeer prettig en veilig ervaart worden. Wel wordt door een groot aantal sporters aangegeven dat de kunststof sportvloer van een bekend merk moet zijn, omdat in sommige sportzalen de kunststof sportvloeren niet prettig sporten. Hier doelen sporters op de kwaliteit van sommige kunststof vloeren in sportzalen. Wanneer applicateurs geen polyurethaan of epoxy van hoogwaardige kwaliteit gebruiken gaat dat ten koste van de specifieke eigenschappen van de sportvloer in een sportzaal. Ook gaat dit ten koste van de duurzaamheid en het gebruiksvriendelijke onderhoud. G-vloeren appliceert zijn kunststof sportvloeren uitsluitend uit hoogkwalitatieve kunststofharsen die garant staan voor een perfecte sportvloer in sportzalen.

Optimaal sportcomfort dankzij de sportvloer van G-vloeren

De kunststof sportvloer van G-vloeren onderscheidt zich in sportzalen qua design, kleur en uitstraling. Belijningen, bedrijfslogo’s, clublogo’s en patronen kunnen overzichtelijk en vooral duurzaam worden aangebracht. Er is bij de sportvloeren van G-vloeren volop ruimte om creatieve ideeën tot hun recht te laten komen. Dit geldt ook voor de huisstijl, interieurkleuren en logo’s. De kunststof sportvloeren van G-vloeren zijn in elke kleurstelling te leveren. De vloer in uw gymzaal, fitnessschool of sportzaal kunt u volledig aan laten sluiten bij de identiteit van uw bedrijf en de uitstraling die u voor ogen heeft. De sportvloeren van G-vloeren zijn qua samenstelling volledig uitgebalanceerd op de wensen van sporters in sportzalen. De sportvloeren van G-vloeren beschikken over de perfecte sporttechnische eigenschappen qua dynamiek en krachtopbouw en zorgen bij balsporten voor een excellente ball-rebound.

Voordelen van de sportvloer van G-vloeren
 • Naadloos en duurzaam
 • Veilig en brandwerend
 • Geeft optimaal sportcomfort
 • Blessurepreventie
 • Uitgebalanceerde stroefheid
 • Uitstekend bal-stuit-gedrag
 • Duidelijke belijningen
 • Geschikt voor multifunctioneel gebruik
 • Slijtvaste coating
 • Optimale geluiddemping
 • Alle kleuren zijn mogelijk
 • Zeer gebruiksvriendelijk

 

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike