Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Bakkerijvloer

Als professionele bakker wilt u natuurlijk graag een duurzame bakkerijvloer in uw bedrijf. G-vloeren levert al jaren hoogwaardige Epoxy gietvloeren, die uitermate geschikt zijn als bakkerijvloer.

Deze hard-elastische vloeren hebben een hoge kras- en slijtvastheid en voorkomen bovendien dat vloeren vanuit de ondergrond kunnen scheuren.

Een mooie hygiënische bakkerijvloer

Een Epoxy gietvloer is naadloos, vloeistofdicht en eenvoudig schoon te houden. Ideaal als bakkerijvloer, die toch dagelijks uitgebreid gereinigd moet worden. Uw bakkerijvloer is in elke kleur of kleurencombinatie te verkrijgen. Een Epoxy gietvloer heeft een hoogglans uiterlijk, maar u kunt uw bakkerijvloer ook mat laten afwerken.

Een bakkerijvloer van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs

Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen en kunnen bogen op een jarenlange ervaring. Wij leveren u een bakkerijvloer tegen een gunstige prijs.

Wilt u meer weten over onze prachtige bakkerijvloer?
Meer informatie over onze bakkerijvloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer betonlook, betoncoating, kunststofvloeren, betonlook vloer, epoxyvloeren, kantoorvloeren maar daarnaast bieden wij vele andere vloer mogelijkheden.

Bedrijfsvloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike